Sayfa 593/999 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    o da seans içinde geldi...

Dostum gönderdiğim linke tıklarsan haber 21.03' te yapılmış, 21.36' da güncellenmiş...

Başka bir kaynaktan geldiyse bilemiyorum, burda paylaşıldığını da görmedim...

2.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Dostum gönderdiğim linke tıklarsan haber 21.03' te yapılmış, 21.36' da güncellenmiş...

Başka bir kaynaktan geldiyse bilemiyorum, burda paylaşıldığını da görmedim...
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...78#post4596678

Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    yeni bir haber değil... BDDK geçen hafta toplamı açıklanmıştı, akbnk kendi payına düşeni açıklamıs...

https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...ezasi-5922655/

Bu haber için de kaynak gösterdim...

Haber KAP' a 19.30' da düşmüş...

4.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    O adam yanilmaz. Herşeyi bilen adam. Mükemmel insan. Dolari 3 lirada yaralayan 4 lirada nefesiiz birakan 5 lirada sakat eden 6 lirada dolarcilari bitiren 7 lirada dolarcilari olduren buyuk ekonomist. Borsa 120 bin olacak dedim oldu. Bide işsizlik azalacak desede işsizlik azalsa. Ellerinde bir oyuncak emme basma tulumba gibi 120 bin 80 bin arası basıp duruyolar. Sonrada ben bildim. Bildiysen bildin sanki borsa 120 bin olunca ülkedeki bütün sıkıntılar bitiyor 80 bin olunca batıyoruz . Onlarin elindeki borsa 1 milyon olsa ne yazar 10 bin olsa ne yazar.
    evet doları 3 lirada bitiriyordu.

bak oda var unuttum.

birde millete 13 liradan halkb aldırmıştı oda şimdi aklıma geldi.

102.000 de satana salak diyordu. Borsa 80.000 e düştü.

Sonra tekrar analiz yapmış o tutmuş.

ew cilerin sayımı gibi o olmadı bu olmadı o tutanı bak tuttu.

5. Oyunu badem style lar gibi oynayan kazanır.
    Malı boşalt alta yaz gelirse al , gelmezse diğer tahtalarındaki sörfü bekle,
    Önemli olan tahtadaki dalgayı yakalamak .
    Çoktan beri 6-7 tahtada uyguladığım oyun tarzım.
    Son düşüşte aldığım tahtaları bugun verdim , diğer sörf yapılacak tahtalara geçtik .
    Bakalım perşembe açıktan güzel üçerlemeler yakalarmıyız.

6. Benim gönderdiğim haber bu değil yalnız...

7.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Benim gönderdiğim haber bu değil yalnız...

ereğli hisse geri alımı onaylanmış dedin ya... o seans içinde biliniyordu dedim... zaten konusuna da koydum haber geldiğinde, tam o karar çıktığında seans içinde bir yukarı da yaptı zaten ereğli ama verdiler sonra aşağı kağıdı...

keza bankalara verilen ceza da geçen haftanın haberi... BDDK toplamını açıklamıştı, akbank bugun seans sonrası o cezadan kendi payına düşeni açıklamıs...

ha; seans içinde adam görmemiştir ama şimdi girmeye karar verip perşembe günü yuklenirse bir fon ereğliye onu bilemem...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8. hisse geri alım kararları uygulanırsa bir hükmü var. Uygulanmazsa yalan olarak kalıyor.

thy de sanırım böyle bir karar almıştı. Uygulandımı gören var mı?

Sayfa 593/999 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •