Originally Posted by
pmngr
Bu arada Kasvet bey, merak ettim bakayim dedim[emoji4]..cok indikatif ve göreceli bir durum olmakla beraber..10 senedir burdayim diyorsunuz ya..bence al/sat mutlaka yapmissinizdir ama yapmadiginizi varsayalim hadi..bist100, garan ve kartn a baktim..tabi 300 tane daha hisse veya baska finansal varlik da karsilastirilabilir..bizim ki tam 10 sene once temmuz 2010 ayinda 75-76 dolar civarinda iken su an 80-81$..buna karsin endeks ortalama 3.5 cent civarinda iken su an 1.7 cent..esas bomba garanti..borsanin lokomotifi..4 cent iken su an sadece 1.15 cent seviyesinde yani 4 te 1 i ne dusmus yaklasik!!..tabi simdi siz diyecekseniz 10 larca senet de dolar bazinda 2 ye 3 e katladi..haklisiniz ama 10 larcasi da 1/3, 1/4 fiyatta hala dolar bazinda..yani bu is aslinda göreceli bir is..ne fazla üzülmeye depresyona girmeye degmez ne de tersi..iyinin iyisi var kötünün de kötüsü..bizim dede borsa ortalamasinin üstünde mesela en azindan..bir de burdan bakin istedim sadece..bankalarin durumu cok vahim mesela ve 100 binlerce yatirimcisi var..ne yapsin yani onlar da simdi gidip bankayi atese mi versin[emoji3]..sadece bir yaklasim..iyi geceler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer İmleri