Sayfa 312/866 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 6921 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by kasvet Yazıyı Oku
    Teşekkürler dostum. Riskimi her zaman 4 e bölerim. 10+ yıldır %25 burada. Cellatla aşk[emoji2] Bu arada Bfren e tedbir gelmiş. Kredili işlem, brüt takas...Artık daha rahat götürürler diye tahmin ediyorum. örn. Kent....Bilerek brüt e aldırıyorlar BENCE...
    Bu arada Kasvet bey, merak ettim bakayim dedim[emoji4]..cok indikatif ve göreceli bir durum olmakla beraber..10 senedir burdayim diyorsunuz ya..bence al/sat mutlaka yapmissinizdir ama yapmadiginizi varsayalim hadi..bist100, garan ve kartn a baktim..tabi 300 tane daha hisse veya baska finansal varlik da karsilastirilabilir..bizim ki tam 10 sene once temmuz 2010 ayinda 75-76 dolar civarinda iken su an 80-81$..buna karsin endeks ortalama 3.5 cent civarinda iken su an 1.7 cent..esas bomba garanti..borsanin lokomotifi..4 cent iken su an sadece 1.15 cent seviyesinde yani 4 te 1 i ne dusmus yaklasik!!..tabi simdi siz diyecekseniz 10 larca senet de dolar bazinda 2 ye 3 e katladi..haklisiniz ama 10 larcasi da 1/3, 1/4 fiyatta hala dolar bazinda..yani bu is aslinda göreceli bir is..ne fazla üzülmeye depresyona girmeye degmez ne de tersi..iyinin iyisi var kötünün de kötüsü..bizim dede borsa ortalamasinin üstünde mesela en azindan..bir de burdan bakin istedim sadece..bankalarin durumu cok vahim mesela ve 100 binlerce yatirimcisi var..ne yapsin yani onlar da simdi gidip bankayi atese mi versin[emoji3]..sadece bir yaklasim..iyi geceler

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Kardeş bizim serzenişimizi siz anlamadınız. Adam yukarıdan sat aşağıdan al kendi hissesinde trade ediyor. Yarın kap a bir haber yollasa, 10.000 lot satış işlemi 592.9 dan ortaklarımızdan Asil gıda tarafından yapılmıştır dese hisse yarın tabanlarda taban beğenir. 1 ay sonra 300 gibi rakamlardan da aldım diye de tekrar kap'a haber yollar. Bunu çok yaşadık. Tepkiler üzerine taktik değiştirdiğini de düşünüyoruz. Offshore hesaplardan al/sat ile ky söğüşlediğinide tahmin ediyoruz. Derinliksiz tahtaya yabancı GELMEZ...Geçen yıl genel kurula katılan bir arkadaşın paylaşımı vardı burada bulamadım. Bulabilen biri varsa paylaşırsa sevinirim. Adamın zihniyetini daha yakından tanımanız için. Saygılar.
     Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Bu arada Kasvet bey, merak ettim bakayim dedim[emoji4]..cok indikatif ve göreceli bir durum olmakla beraber..10 senedir burdayim diyorsunuz ya..bence al/sat mutlaka yapmissinizdir ama yapmadiginizi varsayalim hadi..bist100, garan ve kartn a baktim..tabi 300 tane daha hisse veya baska finansal varlik da karsilastirilabilir..bizim ki tam 10 sene once temmuz 2010 ayinda 75-76 dolar civarinda iken su an 80-81$..buna karsin endeks ortalama 3.5 cent civarinda iken su an 1.7 cent..esas bomba garanti..borsanin lokomotifi..4 cent iken su an sadece 1.15 cent seviyesinde yani 4 te 1 i ne dusmus yaklasik!!..tabi simdi siz diyecekseniz 10 larca senet de dolar bazinda 2 ye 3 e katladi..haklisiniz ama 10 larcasi da 1/3, 1/4 fiyatta hala dolar bazinda..yani bu is aslinda göreceli bir is..ne fazla üzülmeye depresyona girmeye degmez ne de tersi..iyinin iyisi var kötünün de kötüsü..bizim dede borsa ortalamasinin üstünde mesela en azindan..bir de burdan bakin istedim sadece..bankalarin durumu cok vahim mesela ve 100 binlerce yatirimcisi var..ne yapsin yani onlar da simdi gidip bankayi atese mi versin[emoji3]..sadece bir yaklasim..iyi geceler

3.  Alıntı Originally Posted by kasvet Yazıyı Oku
    Kardeş bizim serzenişimizi siz anlamadınız. Adam yukarıdan sat aşağıdan al kendi hissesinde trade ediyor. Yarın kap a bir haber yollasa, 10.000 lot satış işlemi 592.9 dan ortaklarımızdan Asil gıda tarafından yapılmıştır dese hisse yarın tabanlarda taban beğenir. 1 ay sonra 300 gibi rakamlardan da aldım diye de tekrar kap'a haber yollar. Bunu çok yaşadık. Tepkiler üzerine taktik değiştirdiğini de düşünüyoruz. Offshore hesaplardan al/sat ile ky söğüşlediğinide tahmin ediyoruz. Derinliksiz tahtaya yabancı GELMEZ...Geçen yıl genel kurula katılan bir arkadaşın paylaşımı vardı burada bulamadım. Bulabilen biri varsa paylaşırsa sevinirim. Adamın zihniyetini daha yakından tanımanız için. Saygılar.
    Yabanci zaten yok borsada hepsini kusturduler..bu yan tahtalardaki hareketin tamami yerli orijinli..yabtks %49 lara indi %70 lerden..belli ki operasyonu baslattilar buna patron da musaade edebilir..suan borsada leveraged milyarlar donuyor hukumet de pompaliyor.., herkes ev, araba almaya basladi dusuk faixli kredi pompasi..tayyip bile borsayi agzindan dusurmuyor artik..unal i asan konular bunlar..hem onun rizasi olmadigini kim iddia ediyor..size dedim borsada dun yok bugun var..

4. Arkadaşlar burada tarihi zirveden kapanmış kağıdı niye eleştiriyorsunuz dedim diye linç ediyorlar, ama aynı kişilerin 2-3 gün önceki yorumlarını okursanız, 500 liradan 3 posta satış yaptıklarını da görebilirsiniz. çok uzun yıllardır yatırımcıyız kağıt gitmiyor vs deyip, ilk tavanı daha görmeden verdiler geçen hafta. o yüzden moral bozmasın kimse. hem kağıda sabah akşam sövüp, hem tarihi zirveden kapanmasına rağmen satıp çıkıp gitmiyorsa vardır bir hikmeti. getirisini, hayrını görmüştür bunca yıl. önceden paylaştığım 10 yılda bist'in 2 katı getirmiş, temettüler dahi değil. bu sefer ki hareket, hem sektör çok sağlam ilerliyor, hem karton'un borcu az iyi yönetiliyor, hikayesi var. bedelsizin koymuşun kıçına. önemli olan gerçekler diğerleridir. iyi geceler.

5. Yarin borsa ciddi arti acacak bu arada..abd koptu

6. Ya adamlar sekerleme fabrikasinin degerini nerdeyse koc holding fiyatina cektiler yaw..siz daha ne anlatiyorsunuz[emoji3]..adam 10 hissede ayni anda tavan cekiyor..siz gelmissiniz yok unal dede bak simdi verdi simdi surdan aldi..olay cok daha buyuk arkadaslar..agaca bakmayin önce ormani gorun derim..kentin mcap: 33 milyar TL!!!

7. Onu diyom zaten şekerleme fabrikası sahol u 2 ye katladı, kchol ye az kaldı. De kop git artık, daha neyi bekliyon, yetti gari senin neyin eksik. Serzenişimiz buna be kardeş....Patron haaala şekerleme peşinde. .bnelik yapma artık, bırak, yetti yıllardır, sal artık sal sal....
    Ya adamlar sekerleme fabrikasinin degerini nerdeyse koc holding fiyatina cektiler yaw..siz daha ne anlatiyorsunuz[emoji3]..adam 10 hissede ayni anda tavan cekiyor..siz gelmissiniz yok unal dede bak simdi verdi simdi surdan aldi..olay cok daha buyuk arkadaslar..agaca bakmayin önce ormani gorun derim..kentin mcap: 33 milyar TL!!!

Son düzenleme : kasvet; 15-07-2020 saat: 09:17.

8. [emoji3][emoji3][emoji3] inşallah diyecemde, bugün resmi tatil..
    Yarin borsa ciddi arti acacak bu arada..abd koptu

Sayfa 312/866 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •