abi sende haklısın
insan duygu yüklü varlık
teaaa avusturalasya lardan vatan hasretini forumlarda gideriyon
Maşallah
ama avam kısmı fazla olmuş
pardon eksik
orlarda yaşıycan
burlarda avukat dahi tutup vekalet ücreti mukabil ile işlerini uzaktan kumanda halledecen
artık
avusturlya ağzıynan
eccük aristokırat olmuşunuzdur sayın hayalım...
aristokrat >= avam
sizin orlardaki , denklem eşitsizliğiynen)))))))))
Bak ne diyecem sn Moruk. Halimeyi samanliktan cikarirsinda, ama Halimenin kafasindaki samanliga cikaramazsin. Acik demi, sutlu gibi duruma dusmayelim.
Ah be moruk abem, yarami destin. Koyumden cikali yillar oldu kah orada kah burada calis da calis ama koyu ve yasantisini kafamdan cikaramadim. Yani ortam nekadar degisirse degissin ben hala koyumde yasiyorum. Doktoruma gorunmem lazim. Hadi size iyi geceler.
iyi geceler
senin kaderin bu şekilde yazılı
değişmez
boşver
her neredeysen
orda mutlu kal
queensland de dahi))
aha buraymış
attım ama kesin tutmamıştır
https://www.yandex.com.tr/search/?te...11726&lr=11508
seni anlıyorum
senin içinde bulunduğun duruma, empati yaparak yani
aslında olay zihinsel abi
bi kere argentina dayım şaka değil ciddi
bi sıkıntı bastı
gittim italyan mahallesine
oh be dünya varmış dedim
yani kendinden olmasa da gene en yakın kültür (o esnada oydu)
insanı ferahlatıyo bea...
bi kapuççino yu höpürtederek içiş vardı
sanki roma dayım))))))))))))))
okuduğunu anlamıyor musun ? ben nerede kuraklıktan bahsetmişim... kim yazmış kuraklıkla ilgili bi bak bakim yukarıda ... ne durumuna düşmüşüm ? yarım yamalak okuduğunu da anlamıyorsun ... göstersene benim cengiz han dönemindeki kuraklıkla ilgili yazımı.... Kimin cengiz han döneminde kuraklıkla ilgili yazı yazdıüı yukarda duruyor , git oku ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
*Moğol İmparatorluğu bugünkü Kore, Çin, Rusya, Doğu Avrupa, Hindistan ve Güneydoğu Asya'da hüküm sürdü. *Cengiz Han döneminden önceki yıllarda, 1180-1190 arası ciddi bir kuraklık görüldü. *Ancak imparatorluğun genişlediği 1211-1225'te Moğolistan'da düzenli yağışlar ve yumuşak bir hava görüldü.
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
o dönem meteorolojidemiydin ?)
ya biz ne dedik
adam
hedef şaşrttı
kafa kopararak
tv deki
kuraklık haberlerini deforme / elimine etti
fena mı oldu
o bölgeyi düzlemese o dönem
rus çarlığı gelmese oraya
orlara da cionik ve maconikler hakim olsa daha mı iyi olacaktı.
ONE WORLD
bi 3 yuzyıl daha hızlı geleceğdi.
geciktirdi
siprey de sıktı
diyebülürük
Yer İmleri