Israrla söylüyorum, ben MERİT'i beğeniyorum ve bir seneye yakındır taşıyorum ve temel veriler bozulmadıkça da taşıyacağım.Hisse fiyatının yukarı gitmesi ve üç haneli rakamları görmesi beni önceki durumumua daha zengin ve mutlu eder.İnsanlara birtakım rakamlar verirseniz analiz yöntemlerinden habersiz kişiler bu rakamlar doğrultusunda hareket edebilir.(Diyeceksiniz ki başkasının söyledikleri ile hareket edenlerin burada ne işi var, doğru bir düşünce ama ülkemiz ben dahil finansal okuryazarlıktan bihaber)Hal böyle iken doğrulanabilir hiçbir veriye dayanmayan her fikir, beklenti ve öngörü paylaşımı insanları yanıltır.Dikkat ettiyseniz hiçbir fiyat öngörüsünde bulunmuyorum sizin yaptığınız gibi, genel kabul görmüş değerleme yöntemlerinden bahsediyorum.Spekülasyon yaptığımı, insanları yanılttığımı ve art niyet taşıdığımı düşünüyorsanız yönetime şikayet edersiniz, yahut beni ret listesine eklersiniz olur biter.Bu forumun amacı insanların yatırım yaparken bilinçli hareket etmesini sağlamak, hisse hakkında fikir sahibi olmasını sağlamak diye biliyorum ve benim yazılarım da bu doğrultuda.Bekletinizi destekleyen bir bilgi veya haber sahibi iseniz lütfen paylaşın biz de istifade edelim.Benden kıdemli bir üyesiniz temel ve teknik bilginizin benden fazla olduğundan şüphem yok.Yoksa ".Bu benzerliğe vurgudaki amacınız MERİT ve BFREN sermayesi eşittir dolayısıyla fiyatları da aynı ya da benzer olmalıdır " düşüncesini başka türlü izah etmem mümkün değil. Herkese hayırlı kazançlar.
Yukardaki beyanlarım yatırım tavsiyesi olmayıp, şahsi fikir, deneyim ve öngörüleri ihtiva eder.Herkese bol kazançlar.
Yer İmleri