Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Sağlık Bakanı : Her gün 1000’e yakın hastamız şifa buluyor, 1000'e yakın yeni vakamız oluyor. Yeni vakaları durdurabilirsek aktif vaka sayısı hızla azalmış olacak. Hedefimiz; iyileşen sayısında artış, yeni vaka sayılarında düşüş. İyi haberler, alacağımız tedbirlere bağlı.
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yoğun Bakım Hasta sayısı :
5 Haziran : 592
.
.
.
14 Temmuz: 1.204
15 Temmuz: 1.206
16 Temmuz: 1.213
17 Temmuz: 1.226
18 Temmuz: 1.231
19 Temmuz: 1.246
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Şampiyonluk , Avrupa kupası ve ligden düşmeyle ilgili maçlar başladı ..
Dakika 19 :
Trabzonspor 1 Konyaspor 0
Başakşehir 1 Kayserispor 0
ÇaykurRize spor 0 Malatyaspor 0
Ankaragücü 0 Antalyaspor 0
Sivasspor 0 Gençlerbirliği 0
Beşiktaş 0 Fenerbahce 0
Alanyaspor 0 Denizlispor 0
Yer İmleri