Onlarda başkalarından aldıkları için sorun görmüyorum. Sonuçta bir bölümümüz eskiden romalıydı. Osmanlının balkanlardaki dağılma döneminde herkesin bir ideal ihtiyacı vardı. Onlarda bunu buldular.
Bahsettiğiniz tüm milletler japonlar hariç yer değiştirdiler.
Eğer gittiğiniz yerde nüfüs yoğunluğu varsa onun parçası olursunuz. Çin ve hindistan buna örnek.
Eğer nüfüs yoğunluğu yoksa kendi ülkenizi kurarsınız. İngiltere’nin amerika, kanada, avustralyada, ispanyolların ve portekizlilerin güney amerikada yaptığı buydu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yav hepimizin soy kütüğü cennete dayanıyor zaten Adem dedemizden, hiçbir torpak bizim değil. Anadolu da bizim değildi, geldik oturduk, geri isteyen varsa gelsin buyursun , az konuşalım.
Düşünceleriniz asıllı olabilir ama makul değil
Nasıl bi romalı kendini egeli hissetmiyosa
Aksi de öyle olmalı
Egelide romalı sanmamalı
Kendini
Bavyera basbakanlari her zaman Almanya basbakani olma hayallerini yasamislardir. Bir defa denediler sahiden, ama olmadi.
Bavyera basbakani Söder su anda biraz kendini öne atarak (bavyera korona konusunda cok basarili hikayesi yaratarak) ve kardes ana partide su anda olan sikintiyi firsat bulup öne gecmek istiyor. Ama bir sey cikmaz burdan.
Avusturya'lilar almanlardan bir tik daha fazla irkcidirlardir. Almanlar göstermeden, avusturyalilar göstererek yapar irkciliklarini (cok iletisimim olmadi, ama yeterli).
Samimi söyleyim aynı tanrıya inanıyorsak bir ibadethaneden dua edilmesi, onun müze olmasından daha iyidir. Ama sen ben ibadet etmiyorum sende etme dersen o zaman iş değişir. Bu konu 1453 yılında kapandı.
Tarihi çok kurcalarsanız başka sorunlar çıkar mesela Bugün eski prusyanın başkenti hangi ülke sınırlarında bir bakın isterseniz. Aynı mantıkla almanların deli olması gerekirdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri