Sayfa 133/1006 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    İş bankası kredi kartı son kullanma ağustosta doluyor. 14 Temmuzda mail atıp "yeni kartınızı kuryeye verdik, 5 işgünü içinde elinizde olacak" dediler. Bugün 24 Temmuz halen yok. 5. işgünü de işbanka mesaj attım kendi sitelerinden, ne oldu diye, hiç ses seda yok. Ne olacak bakalım?
    7 yıldır iş bankası kredi kartı kullanıyordum her sen kredi kartı aidatını 1 ay gecikmeli olarak geri iade ediyordu bu sefer etmedi ve bana ayda 2000 tl harcarsan geri iade ederim dedi benim de tepem attı kredi kartını iptal ettim ve YAPI KREDİNİN KREDİ KARTINI kullanıyorum çokta memnunum.

2. Altın çok fena yükseliyor biraz inde bizde alalım yaa

Milletin dolarini satarak dolari tutuyarlar.peki eurotl neden yukseliyor!

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Milletin dolarini satarak dolari tutuyarlar.peki eurotl neden yukseliyor!
    eur/usd paritesinden dolayı.. 1.16 yı geçti.. 4 ay önce 1.06 civarıydı..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    7 yıldır iş bankası kredi kartı kullanıyordum her sen kredi kartı aidatını 1 ay gecikmeli olarak geri iade ediyordu bu sefer etmedi ve bana ayda 2000 tl harcarsan geri iade ederim dedi benim de tepem attı kredi kartını iptal ettim ve YAPI KREDİNİN KREDİ KARTINI kullanıyorum çokta memnunum.
    Bilgi için teşekkürler, ben de 20 yıldır ücretsiz (ilk 10 sene maaş hesabı aynı zamanda) kullanıyorum. Eğer benden de isterse iade eder başka kart alırım...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Arkadaşlar merhaba. Konu ile alakasız ancak burada ki bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir diye yazıyorum.

Mersinde arsam var sattm kendım antalyadaym. Ordakı emlakcı vekalet bilgilerini göndereym vekalet ver bana vekaletın resmını gönder parayı göndereym diyor.

Konu şu gönderdgm vekalet resminin çıktısını alıp resmi işlem yapabilirmi.

Yoksa kargoyla gidecek vekaletin aslını beklemek zorundamı. Dolandırılmayalm diye soruyorum. Tecrübeli net kesin bilgili arkadaslar yardımcı olursa sevınırım

7.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba. Konu ile alakasız ancak burada ki bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir diye yazıyorum.

Mersinde arsam var sattm kendım antalyadaym. Ordakı emlakcı vekalet bilgilerini göndereym vekalet ver bana vekaletın resmını gönder parayı göndereym diyor.

Konu şu gönderdgm vekalet resminin çıktısını alıp resmi işlem yapabilirmi.

Yoksa kargoyla gidecek vekaletin aslını beklemek zorundamı. Dolandırılmayalm diye soruyorum. Tecrübeli net kesin bilgili arkadaslar yardımcı olursa sevınırım
    Emlakçıya satış vekaleti verecekseniz aslına gerek yok
    Artık sistemde vekalet gözüküyor
    Eskisi gibi fiziki aslı lazım değil
    Vekaleten satar parayı size ödemezse sizi uğraştırabilir bunuda unutmayın

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Emlakçıya satış vekaleti verecekseniz aslına gerek yok
    Artık sistemde vekalet gözüküyor
    Eskisi gibi fiziki aslı lazım değil
    Vekaleten satar parayı size ödemezse sizi uğraştırabilir bunuda unutmayın
    Teşekkürler bunu bilmem iyi oldu. 400 km yol gidicez mecburen

Sayfa 133/1006 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri