Originally Posted by
CahilCuhela
124.500 ve 135.000 herkesin takip ettiği yerler, zaten bu kadar malı yatay ya da düşük volatiliteli bir testere piyasasında ancak verirler diye düşünüyorum. Sizin dediğiniz gibi sert satışlar pek mümkün görünmüyor.
Hani 124.500 tamam da 135'ler çok sert dirençler üstüne çıksada ne kadar kalıcı olabilir şüpheli doğrusu
Pardon 1245 ve 1350

Bol para denen şey uyuşturucu. Nedense dow bir günde %10 düşerken, taban fiyata gelince işlemler durduğunda kimsenin aklına gelmiyordu bu bol para.
Salgın, beklediğimden daha uzun sürdü, beklediğimden daha etkili oldu, aşı tabanlı etkili bir çözüm ise beklediğimden daha geç gelecek. Ama bir konuda, beklediğim gerçekleşti.
Panik pik yapmışken, biraz da insanlar panikle ellerindekileri satmasınlar, hatta ek alım yapsınlar diye, 3-4 ay sonra yeni zirveler konuşulur demiştim Twitter da...biraz da inanmadan, o anki panik boyutunu görünce söylemiştim bunu.
İnsanların bu kadar unutkan olması, bu kadar psikolojinin esiri olmaları inanılacak gibi değil. Ama maalesef doğru.
Maalesef yıllardır uğruna mücadele ettiğim şeyler yerle bir oldu. Borsa kumar değil dedim, kumarhaneye çevirdiler. Borsada uzun vade değer yatırımı yapılır dedim, şekerleme fabrikası 3-4 Tüpraş eder oldu. Adama uzun vade enflasyon üzeri getiri desen, aga ne diyosun diyecek, biz bir haftada parayı ikiye katlama peşindeyiz diyecek.
Bu ortamı hazırlayan, ya da göz yuman kamu ya da özel kurumların hepsine yuh olsun. Umarım ileride siyasi yönetim değişince hepsi bir bir hesap verir.
Biz insanlar mütevazi yaşasın, tasarruf etsin, kumar oynamasın, yatırımcı olsun diye yıllarımızı verelim, geldiğimiz noktaya bak. Yazıklar olsun.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri