https://www.tradingview.com/x/D9SXd0SQ
Kritik seviye 4.45. tam sınırdayiz... bugün Endex işimizi bozdu... Köprüden önce son çıkış 4.36.. H4 veya günlük altında kapanış olursa stop olmak lazım... YT.D..
https://www.tradingview.com/x/D9SXd0SQ
Kritik seviye 4.45. tam sınırdayiz... bugün Endex işimizi bozdu... Köprüden önce son çıkış 4.36.. H4 veya günlük altında kapanış olursa stop olmak lazım... YT.D..
Eyvah eyvah endex %-2... Sabah pes etmislştim zaten.. şimdi double pes ettirdiler....bu endexe karşı birsey dayanmaz... Duvar olsa yıkılır...
Amerika-Avrupa yatay hafif ekside.... bizim BIST endex %-3'e yaklaştı batiyoruz... neden bu kadar sert düştü... bir fikri olan varmi.???
Senin gönderdiğin kap i
Bistten 2.sifir silinince falcilik yaptılar, etrafa pozitif enerji yaydilar.. şöyle ucacaz... şöyle ralli olacaz.... Böyle uzaya çıkacazzz.... silindiyse silindi Sebep-niçin-neden Bist'te uçalim ki.. her yönüyle yabancıya bagliyiz.... biz ekonomide ultra lüx süper seviyeyemi geldik..??? dolar-euro-altin ucuyor, el yakiyor... olan yine gariban küçük yatırımcıya oldu... Ben böyle işin taaa... @(₺-&)&/!";'?:£{¢=^\™]®[%]<>%[®}¢{€÷•¶π}√}`{`{|\∆€]>>.....
Endex Eksi %-3.50.... Böyle saçma-salak bir düşüş olamaz yaa... Gemi Su aldi batiyoruzzz... Yok arkadaş gerçekten kumar için Kıbrıs'a falan gitmene gerek yok.... kumarin alasi burda... İşimiz tamamen şansa kalmış... BIST-endex-hisseler Jackpot.... Kasa kazandı yine..... @-#&_)&/?';"?€{¢π÷√¶∆`}¢∆^]][%✓™©]><[©°π€¶|{¢°`¶`וπ<>..,...
Vay arkadaş sacmaliğa bak.... Yok öyle birsey.... Millet hisselerden 1.ayda kazandığını, 1.gunde geri bıraktı.....
Moralini bozma Mustafa5 kardeşim bu tarz günler hep olmuştur ve olacaktır sakin olmakta fayda var.hissede ben bozulan bir şey görmüyorum.
Saygılarımla.
Dört çeşit insan vardır: Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen: O bir aptaldır uzak dur. Bilmeyen ve bilmediğini bilen: O basit bir insandır. Öğret. Bilen ve bildiğini bilmeyen: O uykudadır. Uyandır. Bilen ve bildiğini bilen: O akil insandır. Takip et.
Yer İmleri