Sayfa 234/1006 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bizim ülkede geçerli o. Dolar da yükseldiği için gram TL altından kazanılıyor.
    Yoksa altın globalde 2011 fiyatına daha yeni geldi sizde biliyorsunuz.
    Buralardan bakalım ne olacak .
    kozalaklar olabilir
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

2. ben kendimi bildim bileli altın uçacak muhabbeti var...eskiden uzak doğulular çok evhamlı ufaktan kriz haberi olsa hemen hepsi altın alır derlerdi..... bilmem hatırlarmısınız ? şimdide büyük fonlar bankalar toplu altın alımına girmiş diyorlar...

illaki bir sebep ortaya konuyor.... altın çıkmaz demiyorum ama sürekli bir şeyin muhabbeti yapılıyor olması beni kuşkulandırmıyor değil...

bu büyük fonlar , büyük bankalar acaba kimin ... cevap aynı merkezin... bir mal ulaşılabilir fiyatta olursa müşterisi olur.... yoksa kimse almaz satmaz... değeride olmaz....

altın 90.000 dolar oldu kim alıp kim satacak... böyle şey olur mu ya hu

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hiç düşmediği için
    Yatırımcısının güvenle alabileceği tek enstrüman, alan mutlaka kazanıyor. altın alıpta hiç kaybedene rastlamadım.
    Güven para piyasalarında en önemli unsur
    mesela öyle bir şirket olmalı ki, yatırımcısı sürekli kazansın. var mı öyle bir şirket bistte bim hariç
    Gram tl ye bakma reis. 1900 dolardan 1100 dolara düştü. Demekki dusebiliyomus.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hiç düşmediği için
    Yatırımcısının güvenle alabileceği tek enstrüman, alan mutlaka kazanıyor. altın alıpta hiç kaybedene rastlamadım.
    Güven para piyasalarında en önemli unsur
    mesela öyle bir şirket olmalı ki, yatırımcısı sürekli kazansın. var mı öyle bir şirket bistte bim hariç
    Benim arkadaş ev alan 280 ilken 2 kilo üzeri borç alarak yaptı şimdi gara gara düşünüyor .

Böyle çok var faiz haramdır diye etraf çevrede .

Hatta bir tane Kayserili Arkadaş var .

Verdiği altın aşağı ons düşerse diye ons sabitlemiş dolar düşerse diye de tl fiyatını sabitlemiş .

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

5. kısacası ABD altın paraya endexli dolara geçecek. elindeki - dünyadaki dolarlarla altın alamaz çünkü o kadar altın yok piyasada. ama altın fiyatı 50 kat artarsa mesele kalmıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,129
    O zamanda 2000 dolara gidiyor diye coşku vardı 1100/1200 arası yatak limon oldu.
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

7. Uzun vadeli yatırıma sadece Dolar olarak bakabilirsiniz. TL olarak bakılmaz.

8.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    okun ileri gitmesi için gerilmesi gerekli. kozaa martta 7.40 şimdi 14.53 2021 nisan tahminim 110.00

Sayfa 234/1006 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •