Sayfa 389/1006 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: Viop - XXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Akp baraj altina gidiyor dostum
    en fanatik burda tartisip ceza aldigim adamlar bile pes etti rep veriyorlar
    Dolar dan 7 yildir dayak yedi bu millet simdi de borsa mağduru yaratip ipini cekiyorlar reisin , farkında degil

Bistin her cokusu muhalefete kaçışı hizlandiriyor ozellikle babacan parlayabilir bu donemde

Mansur cb
    Imam bb
    Babacan ekonomi de
    Iyi parti chp seckin isimler bakanliklarda
    Ver elini bist 500 bine
    Bu bollukta bu baba kagitlarin rezilligi nedir arkadas
    Sürekli siyaset yapıyosun kral... Eskiden burda çok yazardım, artık hiç yokum lakin yeni pozisyonlar açınca gelip bakayım dedim ama siyasal yazılar çok artmış.

Ben zaten ateistim, dolayısıyla siyasal islamdan nefret ederim. Bir çeşit kanser gibi görüyorum ülkelerin yakalandığı. Şu an bizde yakalandık ve bizi kemirip, bitiriyor... Buraya kadar ok ama pozisyon açıyoruz, para kazanmaya çalışıyoruz. Ne yapalım? akp var diye sürekli short mu olalım, ülke batsın diye dua mı edelim, her konuyu siyasete mi bağlayalım, mevcut iktidar değişsin diye borsa çöksün, dolar coşsun mu diyelim? Ben kendi kazandığım parama bakarım, gerisi senin benim değiştirebileceğim şeyler değil ztn...

Durum bu. Bunlar iktidarda, 18 yıldır öyleler, BENCE daha uzun sürede kalırlar... o yüzden önümüze bakalım... BENCE

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Akp baraj altina gidiyor dostum
    en fanatik burda tartisip ceza aldigim adamlar bile pes etti rep veriyorlar
    Dolar dan 7 yildir dayak yedi bu millet simdi de borsa mağduru yaratip ipini cekiyorlar reisin , farkında degil

Bistin her cokusu muhalefete kaçışı hizlandiriyor ozellikle babacan parlayabilir bu donemde

Mansur cb
    Imam bb
    Babacan ekonomi de
    Iyi parti chp seckin isimler bakanliklarda
    Ver elini bist 500 bine
    Bu bollukta bu baba kagitlarin rezilligi nedir arkadas
    seçime gider mi gitmez mi bilinmez ama sokağa ilk çıkacak olanlar ayasofya'ya koşanlar.

15 temmuz şehit yakınları ve gazileri nasıl zopaladılar para nerede diye sorunca.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

3. bir kartalım10 vardı ne oldu bana yükseliş kanalında olduğumuzu iddia ediyordu.

grafik koy deyince kayboldu gitti.

hisselere astronomik fiyatlar veriyordu.

bu değirmen neleri öğütmediki senide öğütmesin.

en son ccola 60 dediğini hatırlıyorum.

4. Devre kesmekten adamlar satacak hisse bulamıyor. Yoksa 1000 puanı göreceğiz. Şaka gibi

5. 135300 ortalamalı shortlar,
    120900 den kapatıldı.
    Yeni short açanlarda kazansın demi.[emoji106]

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bir kartalım10 vardı ne oldu bana yükseliş kanalında olduğumuzu iddia ediyordu.

grafik koy deyince kayboldu gitti.

hisselere astronomik fiyatlar veriyordu.

bu değirmen neleri öğütmediki senide öğütmesin.

en son ccola 60 dediğini hatırlıyorum.
    çok büyük konuşmamak lazım adam geldi konuştu konuştu sercan mı dedim kendi kendime bu kadar iddialı konuşup inşallah birilerinin vebalini almamıştır bence sende çok konuşma onun hakkında
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Sürekli siyaset yapıyosun kral... Eskiden burda çok yazardım, artık hiç yokum lakin yeni pozisyonlar açınca gelip bakayım dedim ama siyasal yazılar çok artmış.

Ben zaten ateistim, dolayısıyla siyasal islamdan nefret ederim. Bir çeşit kanser gibi görüyorum ülkelerin yakalandığı. Şu an bizde yakalandık ve bizi kemirip, bitiriyor... Buraya kadar ok ama pozisyon açıyoruz, para kazanmaya çalışıyoruz. Ne yapalım? akp var diye sürekli short mu olalım, ülke batsın diye dua mı edelim, her konuyu siyasete mi bağlayalım, mevcut iktidar değişsin diye borsa çöksün, dolar coşsun mu diyelim? Ben kendi kazandığım parama bakarım, gerisi senin benim değiştirebileceğim şeyler değil ztn...

Durum bu. Bunlar iktidarda, 18 yıldır öyleler, BENCE daha uzun sürede kalırlar... o yüzden önümüze bakalım... BENCE
    Ekonomi ile anlatilir tarafi varmi bu rezaletin
    Uzucu cok koca şirketlerin hali
    Ne var da coktuk sadece
    Durum siyasi cok net hepsinde oldugu gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    tatildeyim piyasaları çok takip edemiyorum.

işlemsiz beklediğim tüm short pozlarını 1210 ortalamayla kapattım.günlükler ve saatlikler sat iken long yapmam..ama yukarı teperse belki belli noktalarda short açarım.

ilk darbe için zirveden -17.000 puan yeterli gibi..bence....

size kolay gelsin..

Sayfa 389/1006 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •