Originally Posted by ariston Paralı adam vatandaşın paniğini sevmez satıcının paniği geçinceye kadar bekler. Zaten söz var zenginin gönlü oluncaya kadar fakirin canı çıkar diye. Dipte nakit kalmaz, tepede hisse olmaz. Dip mi tepe mi kişi kendi portföyüne bakarak anlayabilir. Eskiden olsa şimdi çoktan lönk jetonu sallamıştım makinaya, zopa tecrübe sahibi yapıyo
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by KPL 1035 ila 1015 baya muhtemel hale geldi, bakalım 1035 geldi, öbürüne bakalım
Originally Posted by ariston EKGYO tabana oturdu 24 milyon lot 1,89 a satış koydular. Bigşort abiye geçmiş olsun
Les100 en dipten kapatacak yine Bu kdr rezellik olmaz
Originally Posted by kafkaf Global Pala vurunca öldürüyorsun. Palabadem, uyarımı yaptım sana taaaa 120binde iken... 103binden tepki gelir mi ? Ne dersiniz? YTD. NOT: Endüşük 103.xxx görmüş bugün. 103300 önemli rakam benim için. YTD.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
banka endeksi alt desteğine gidiyor olmalı. yarın yine dövecekler galiba.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Originally Posted by *Bozkurt Eskiden olsa şimdi çoktan lönk jetonu sallamıştım makinaya, zopa tecrübe sahibi yapıyo Dipten %10-15 yükselene kadar sat-al işler, sonra al-sata döner bence.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Merkez bankası müdahale edeceğine döviz bürolarına usd göndersin. Çift fiyat mevcut piyasada ve fark sürekli açılıyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri