Sayfa 684/1006 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: Viop - XXII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Dolar 7,50 yi geçmiş yükseliş bekleyenlerin hayali başka bahara kaldı.

Dedim 1,075 geçilmeden düşüş trendi bitmez.

Tepki hareketleriyle dönüşü karıştıryor bazıları.

dolar çıkışa yeni başladı.... dolar çıkışını bitirmeden endeks çıkışa geçmez dostum. Ama şuan ki düşüşümüz diğerlerine hiç benzemiyor. Bu sefer yabancılar ne varsa satıp kaçıyor. Geçmişte dolar çıkıyorken adamlar yavaş yavaş hisselere geçerdi. Şimdi tam tersi oluyor. Ben zaten dolar tarafındayım. Borsa ile ilgilenmiyorum. Yabancılar satışı bitirmeden bizim borsamız iflah olmaz dostum. Aynı fikirdeyim seninle.

2.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Son Dakika ... Merkez Bankasi dolari dusurmek icin 10.000 adet buzdolabi piyasaya sürdü
    Vay arkadaş nerden buluyonuz böyle esprileri..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kendi yaptığını mı yazıyorsun
    Azîz Nesin o zamanda haklıydı, fakat gerçekleri şimdi daha net görüyoruz % 60 tamamdı, sonra % 90'na çıkardı o olmadı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    volatilite demişken.. yurtdışında VIX endeksi var.. ülkemizde böyle direkt bir enstrüman bildiğim kadarıyla yok.. volatilite bazen vadeli fiyatlarına yansıyor kısmi olarak, bir de opsiyon fiyatlarında bir parametre olarak hesabın içinde.. volatil marketlerde oldukça önemli.. yetkililer bir düşünmeli bence..
    Yusuf Yusuf endeksi var bizdede yusuf yusuf sesleri yükseliyorsa ekonomiye endişe hakim güvensizlik artıyor demektir
    bir halt olacağı yok.

5. Cokusun sebebi kamu bankalarinin dolarlari yandaşlara 6.8 den satip bitirmesi..net sebep bu

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Dolar 7,50 yi geçmiş yükseliş bekleyenlerin hayali başka bahara kaldı.

Dedim 1,075 geçilmeden düşüş trendi bitmez.

Tepki hareketleriyle dönüşü karıştıryor bazıları.

dünde 7.50 idi
    bir halt olacağı yok.

7. https://twitter.com/teyitorg/status/...365245952?s=19
    Turkoglu abey bak. Teyit org teyir etmiş. Füze montajmış. Zaten füzeden önce yangın olması şüpheliydi.

8. Pazartesi merkez doların kafasına indirecek bir balyoz bulamaz ise ki bulamayak gibi cuma günkü hareket DEAT CAT BOUNCE Olması olası.ytd

Sayfa 684/1006 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •