Originally Posted by onur1064 sekeri satma yazdim sonra sildim webster hisse adi vermeyecegim diye uyarmak istemedim seni Sekerinin de mk Hepsi biktirdi Zarardan kurtulani satacagim 22 hisseden 5 kaldi Darisi digerlerinin basina kardesim
Originally Posted by Webster Sekerinin de mk Hepsi biktirdi Zarardan kurtulani satacagim 22 hisseden 5 kaldi Darisi digerlerinin basina kardesim mevduat 12 vermeye basladilar 😀
Originally Posted by onur1064 mevduat 12 vermeye basladilar Napcam mevduati onurum Sonbahar geliyor Okullarin durumu var Globalde ufak ufak tedbirler baslamis Alacam meyvemi sebzemi vucudumu direncli tutacam
Lan olm agzini acmasan xbankin bugun temiz arti 1.5 gu vardi Eksiye gecti sayende
Originally Posted by Webster Lan olm agzini acmasan xbankin bugun temiz arti 1.5 gu vardi Eksiye gecti sayende spek benmiyim benle ne alakasi var 😀niye alip tutuyosun hisseyi elinde
Originally Posted by onur1064 spek benmiyim benle ne alakasi var 😀niye alip tutuyosun hisseyi elinde Onurum okullar ertelendi sogan ooooryu ken cekiyor
Originally Posted by Webster Onurum okullar ertelendi sogan ooooryu ken cekiyor Dün dedimdi ya erteleniyor diye. Gitti sizin okul ücretleri
Originally Posted by myfinans Dün dedimdi ya erteleniyor diye. Gitti sizin okul ücretleri Valla gitti Bu okul bizim kumarhaneden daha hizli para goturuyor
Forum Rules
Yer İmleri