yinede rızanın nibaşı kadar olamadı.... adamlar 9 dan sürdü... bu 16,50 idi...
yinede rızanın nibaşı kadar olamadı.... adamlar 9 dan sürdü... bu 16,50 idi...
İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
sırayla el atıyor taktalarına adam......Bence sırada ieyho var (eski meteks) oda 10 yıldır yatıyor... 1 liranın altında kalan bir kaç taktadan biri.
Asla Yatırım tavsiyesi eğildir. Zarar Edebilirsiniz
İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
Benim bizim piyasada çok al sat yönünde işlemim olmuyordu zaten bu tarz hisselerde hiç yapmadım yapmamda.
trade edeceksem vadeli piyasalarda ederim dünyada hiçbir yerde hissede trade edilmez. Ettiğini sanırsın.
Bence 350 milyon usd altında her fiyat bedava bence hurda fiyatları
zaten ilk alırkende 0.01 ila 22 tl arası her yer benim için aynı ama 11 altından her yerden gözm kapalı alırım demiştim.
tahtalar kısa vade çok yükseldi ne olur ne olmaz bilmiyorum ama güncelleme yapacak olsam 22-11 arası yeni alım aralığım olmuş oldu.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Bir şirketi incelerken Temel analiz,teknik analiz,takas,bilanço vs 15 yılda az biraz öğrendik ama bir şirketin gerçek değerini,ederini hesaplayabilmeyi yada değer biçebilmeyi beceremiyoruz.mesleki olarak sektörün içinde olmadan internet üzerinden veya forum okuyarak olacak bir iş değil sanırım. Bu konuda bu ortamda bilgilerini paylaşan ender insanlardan birisiniz.10 yıl önce çok kıymetli insanlar vardı ama meyve veren ağaç taşlanır misali çoğu bırakıp gitti
tahtaya girecekler eski yazıları okuyun öyle yükseldiğine bakmayın az inletmedi burada insanları.
ordan almak kolaydı yüreğe gerek yoktu çünkü 150 milyon usd ve altıydı hep.
bilanço hele bir gelsin bakalim boşmu dolumu çıkıyoruz belli olur:
19 u gecesi gelir.
çimsa gibi gece saat birde açıklayın kimse görmesin.![]()
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Yer İmleri