Sayfa 890/976 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Arkadaşım burası benimde kagidim ne degnekciligini yapacağım burada başka kagidin. Benim burda yıllarım geçti buradan kazandığım parayı daha hiç bir yerde kazanmadim. Geçen pazartesiden beri burda değilim siz yenisiniz galiba burada

TÜM O SANa ait olduğunu düşündüğün herşey banada ait

2.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kusura bakmayın vallahi yanlış yere yazmisim
    Bazı yorumları yokettin benim etiketlegim kalmış sadece ben inanmıyorum sana şarap i fazla kaçırdığını da sanmıyorum manipüle edilmek isteniyor tahta

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Arkadaşım burası benimde kagidim ne degnekciligini yapacağım burada başka kagidin. Benim burda yıllarım geçti buradan kazandığım parayı daha hiç bir yerde kazanmadim. Geçen pazartesiden beri burda değilim siz yenisiniz galiba burada

Bal dayın sen birde rahmetli Erbakan dan medet uman biri nin güzellemrlerini okudum tmsan da çok güldüm tabelaya bakalım göbek atalım pazarlanan hisse tmsan ve hdfgs karşılaştırması yapalım gerçekten buna çok ihtiyaç var çünkü yarın nolur sizin çöp , hdfgs nolur. Bu dayının yorumu çöp muamelesi yapılıyormuş tmsan a

4.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Bazı yorumları yokettin benim etiketlegim kalmış sadece ben inanmıyorum sana şarap i fazla kaçırdığını da sanmıyorum manipüle edilmek isteniyor tahta

Çok yazık çok yazık çok yazık ben bilerek kaldirdim senin etiketlerinin zaten kalacağını biliyorum. Yanlış yere yazdığım için kaldirdim kimse etkisinde kalmasın diye. Nerden bileyim bir sizofreniye denk gelecegimi

5. Ya sen varya tam bir ahmaksin ben bu hissenin 1.5 ta iken 6 olacağını burada yazanım tweterimda sabit twettim sen kimsin bana bu hisseden bahsediyorsun sen yokken ben burdayım. Ben bu hissedeyim anlıyor musun sen ben bu hisse hala çok yukarlara çıkacağını soyliyeyim sen kimsin daha dün gelmiş bana hedeften bahsediyor. O Bdayim da seni yüz kere satın alır sen kimsin? Bana burada Bdayim nerede diye soranlara bile ben hangi hissede olduğunu yazmadim. Eğer öyle bir prim peşinde olsaydım nerede olduğu yazardım en büyük primi kasardim alicida gelirdi buradan. Nereden buldum bunu ben ya ne şizofren insanlar var arkadaş ya

6. Allah'ım eğer ben buraya bilerek yazdiysam tüm param borsada bir ay içinde kum olsun ama yanlışlıkla yazdiysam Allah'ım şu şizofrenin tüm parasını kum et.

7.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Bal dayın sen birde rahmetli Erbakan dan medet uman biri nin güzellemrlerini okudum tmsan da çok güldüm tabelaya bakalım göbek atalım pazarlanan hisse tmsan ve hdfgs karşılaştırması yapalım gerçekten buna çok ihtiyaç var çünkü yarın nolur sizin çöp , hdfgs nolur. Bu dayının yorumu çöp muamelesi yapılıyormuş tmsan a

Ha birde demişsin yarın çöp ne olur birde hedef ne olur demişsin. Bak elimde yine yazıyorum hdfgs var ama madem yarını kiyasliyorsun bugün hedefin yüzde 4 Luk gazına gelmişsin. İyi yarın bakalım ne oluyor bizim çöp görelim..

8.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Ha birde demişsin yarın çöp ne olur birde hedef ne olur demişsin. Bak elimde yine yazıyorum hdfgs var ama madem yarını kiyasliyorsun bugün hedefin yüzde 4 Luk gazına gelmişsin. İyi yarın bakalım ne oluyor bizim çöp görelim..

Yha işte şimdi arsizlik ettin Bu saatte alkol fazla kaçınca bilinç altında ortaya çıktı tmm birader istediğin topik ye istediğin reklamı yap sahibi ben miyim bu sitenin karşılıklı olmasın lütfen şizofren filan hoş değil para kazanılacak diye hakaret olmasın. Zarf attık sana sende yuttun. Fikir zikir aynı imiş. Alan senin serbestsin yaz karşılık li olmasın yeter ki

Sayfa 890/976 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •