Sayfa 296/996 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: Viop - XXIII

benimde hekes gibi çok şey aklıma geliyor ama, piyasadaki tantanalar, yalancı çoban hesabı olursa diye en iyisi böyle kritik bir dönemde rakamlarla konuşmayı uygun buldum. ama şimdi yorgun uykusuz gözle değil tabiki.. aceleci bir yapıya sahip olduğum için bazen böyle durumlarda aceleciliğimden dolayı gözden çok şey kaçırıyorum. hayırlısı bakalım

2. Çölde prens Selman ile rafting yaparken karşılaştık. Beni özel uçakla Türkiye'ye gönderdi. Çölde Bozkurt un ropteşberini
    ve şortunu buldum kendisi yoktu. Şortuna varıncaya kadar yırtılmış. Kutup ayısı ile karşılaşti allem.

3.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    bugünle kalmamalı yarında devamı gelmeli. şimdi yarın 113 bine gidip ordan 111 bine çakıp 112 bin kapatırlarsa çok vahşi olur.
    Cuma dendi.
    Cuma namazına müteakip haberi duyar duymaz şortları tekrar giyeriz
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Cuma dendi.
    Cuma namazına müteakip haberi duyar duymaz şortları tekrar giyeriz
    cuma 11.30 gibi satış..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

5. Seans içinde haberin gelmesi bende de kuşku yaptı. Ama her zaman yazarım. Rüzgara karşı işenmez. Belli ki yukarı götürmek istiyor. İnatlaşmamak lazım. Düşerse %1-2 kol keser çıkarız. Kumarhane burası sonuçta.

6. Doları düşürmek ve faiz artırımına gitmemek için gazı buluruz. Doğalgazı havagazı, hidrojen gazı var. H2O ayrıştırma yaptınmi iki tane gaz çıkar

7. 1133 ü izliyorum. Kırabilirse zaten muazzam olup ilk hedef 1155 e gitmek isteyecektir.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çölde prens Selman ile rafting yaparken karşılaştık. Beni özel uçakla Türkiye'ye gönderdi. Çölde Bozkurt un ropteşberini
    ve şortunu buldum kendisi yoktu. Şortuna varıncaya kadar yırtılmış. Kutup ayısı ile karşılaşti allem.
    Kutup ayısı değildi abi, alasyadan gelen bizon sürüsü üstümden geçti.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 296/996 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •