bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Bu mujdeden dolar 6 aya cift hane olur derim
Bu yalandan mujde yeni kaos cikarma plani gibi geliyor bana
Doğalgazı da tam bulmuşken bu ne ayak şimdi. EPSİS Reisi mi karşısına alıyor şimdi. [emoji23]
Sağolsunlar bugün hiç beklemediğim seviyelerden USD verdiler. Yarın da bekliyorum daha iyi bir kıyağı.
Doğalgaza gelince, yorum yapmaya bile gerek yok. Daha fazla yazamıyorum, anlayan anlamıştır. [emoji41]
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bulduk lakin cikartamiyoruz (dış minnaklar) seklinde biseyler de dönebilir..viopcu adam herşeyi düşünür..![]()
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
faiz öncesi yapılmış bir hareket
kaldıki tam elektirkli oto üretiyoz derken petrol bulmak
eksen böyle kayılır.
paran yoksa o yana bu yana kıvırırsın
spekülasyonun alası yapılıyor rakamlara bakmak lazım onun dışında istersek dünyanın 1 ci ekonomisi olalım yinede rakama bakacaksın.
düşecek diye satanları 3 gündür üttüler battı çoğu. 3 gündür böyle bir açıklama geleceğini biliyorlardı bademler bugün atın vuruş yaptılar
kaldıki tr de altında petrolde olduğu zaten senelerdir biliyor 18 senedir bulamadın da şimdi mi buldun
seçimler öncesi bitikliğin çaresizliği.
bundan önceki seçimlerde yerli uçağımız göklerde demeleri gibi. nede olsa yiyen % 50 var . mhp düş % 43
buzamana kadar petrol düşecek elektrikli araçlar çoğalacak türkiyenin petrol ihtiyacı azalacak falan diye trolleyenler şimdi petrol bulduk diye seviniyor. haa keşke bulsak bende seviniyorum sonuçta hükümetler gelip geçici ama 18 senedir bulama çıkarma şimdi yumurta kapıya sıkışşsın petrol buldum falan de. 18 senedir napıyodun sarayda ?
Yer İmleri