Sayfa 303/996 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Viop - XXIII

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    yani banada hikaye gibi gelsede sazanlık yaptık mala girdik. nasılsa iki güne kadar hata olmuş yanlış haber almışız derler geçiştirirler.
    yarın millet sıraya girer alım için , yeni gelenler düşünsün..haa alıcı çok olmazsa gotururde götürür artık..
    biraz dışarı ile aramız iyi olsa aslında Eylül ayı borsada ralli ayıdır lakin herkesle kotuyuz..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2. Bu mujdeden dolar 6 aya cift hane olur derim
    Bu yalandan mujde yeni kaos cikarma plani gibi geliyor bana

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Iban istemesin gecen de de mujde diye iban cikti
    vardır düşündükleri bir iblislik!!

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    EPGİS, LPG zammı açıklaması yaptı. Otogaz fiyatları zam sonrasında 6 kuruş arttı.
    19 Ağustos 2020 16:52

Doğalgazı da tam bulmuşken bu ne ayak şimdi. EPSİS Reisi mi karşısına alıyor şimdi. [emoji23]
    Sağolsunlar bugün hiç beklemediğim seviyelerden USD verdiler. Yarın da bekliyorum daha iyi bir kıyağı.
    Doğalgaza gelince, yorum yapmaya bile gerek yok. Daha fazla yazamıyorum, anlayan anlamıştır. [emoji41]

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bulduk lakin cikartamiyoruz (dış minnaklar) seklinde biseyler de dönebilir..viopcu adam herşeyi düşünür..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    cuma açıklama öncesi verip tekrar döviz mevzusuna geri döneceğiz..
    alim fırsatı yaratması açısından olumlu buluyorum haberi , heleki yarın MB şöyle 200 baz puan bı artış falan yapsın tadından yenmez..
    altın içinse içimi kemiren biseyler var , altında yatırım bu saatten sonra çok riskli ( ikili tepe varsa yukarda , sittin sene düzelmez bı sure) ytd
    Doğalgaz haberi faizin artmama garantisidir, bence.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    bu bist30 grafiği zirveyi çok net göstermiş. bende bist100 grafiğiyle uğraşıp durmuşum...

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    hayvan gübresinden doğalgaz yapıcaz derler mi
    faiz öncesi yapılmış bir hareket

kaldıki tam elektirkli oto üretiyoz derken petrol bulmak

eksen böyle kayılır.

paran yoksa o yana bu yana kıvırırsın

spekülasyonun alası yapılıyor rakamlara bakmak lazım onun dışında istersek dünyanın 1 ci ekonomisi olalım yinede rakama bakacaksın.

düşecek diye satanları 3 gündür üttüler battı çoğu. 3 gündür böyle bir açıklama geleceğini biliyorlardı bademler bugün atın vuruş yaptılar

kaldıki tr de altında petrolde olduğu zaten senelerdir biliyor 18 senedir bulamadın da şimdi mi buldun

seçimler öncesi bitikliğin çaresizliği.

bundan önceki seçimlerde yerli uçağımız göklerde demeleri gibi. nede olsa yiyen % 50 var . mhp düş % 43

buzamana kadar petrol düşecek elektrikli araçlar çoğalacak türkiyenin petrol ihtiyacı azalacak falan diye trolleyenler şimdi petrol bulduk diye seviniyor. haa keşke bulsak bende seviniyorum sonuçta hükümetler gelip geçici ama 18 senedir bulama çıkarma şimdi yumurta kapıya sıkışşsın petrol buldum falan de. 18 senedir napıyodun sarayda ?

Sayfa 303/996 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •