Originally Posted by Webster Cendere cendere cendere Cen cen Saat 15 te aciklanacakmis supriz Kapanisi beklememeleri iyi birsey oldugunu gosterir 15'e kalmadan fon alalım bari biraz.
Originally Posted by myfinans 15'e kalmadan fon alalım bari biraz. Aynen ustadim Ben aft alacagim 😀😀
enerji Enerji enerji sabah açıştından yapışştrıırrrrr
Originally Posted by myfinans Kuşu avlamasınlarda zurnada peşrev olmaz. ne çıkarsa bahtına.
Originally Posted by regal1 zurnada peşrev olmaz. ne çıkarsa bahtına. Regal ustadim Emmime bir de siz seslenirmisiniz Sizi de severdi
Originally Posted by Webster Aynen ustadim Ben aft alacagim Üstadım ADP den şaşma. tam dip te kafası bozulsa bile aşağı inecek yeri yok. AFT kafası bozulsa sana atar yapabilir. Tabi üstad ne derse U.
Originally Posted by Webster Aynen ustadim Ben aft alacagim Müjdeden sonra dolar düşerse yabancı fonlar eksi yazarlar. Yarın dövizle bağlantılı bir şey alırken dikkat etmek lazım.
Originally Posted by regal1 zurnada peşrev olmaz. ne çıkarsa bahtına. Zurnada peşrev olur, olur. Şurdan buyrun. https://www.youtube.com/watch?v=hJXnZLl4U74
Forum Rules
Yer İmleri