Originally Posted by Webster Cendere cendere cendere Cen cen Saat 15 te aciklanacakmis supriz Kapanisi beklememeleri iyi birsey oldugunu gosterir 15'e kalmadan fon alalým bari biraz.
Originally Posted by myfinans 15'e kalmadan fon alalým bari biraz. Aynen ustadim Ben aft alacagim 😀😀
enerji Enerji enerji sabah açýþtýndan yapýþþtrýýrrrrr
Originally Posted by myfinans Kuþu avlamasýnlarda zurnada peþrev olmaz. ne çýkarsa bahtýna.
Originally Posted by regal1 zurnada peþrev olmaz. ne çýkarsa bahtýna. Regal ustadim Emmime bir de siz seslenirmisiniz Sizi de severdi
Originally Posted by Webster Aynen ustadim Ben aft alacagim Üstadým ADP den þaþma. tam dip te kafasý bozulsa bile aþaðý inecek yeri yok. AFT kafasý bozulsa sana atar yapabilir. Tabi üstad ne derse U.
Originally Posted by Webster Aynen ustadim Ben aft alacagim Müjdeden sonra dolar düþerse yabancý fonlar eksi yazarlar. Yarýn dövizle baðlantýlý bir þey alýrken dikkat etmek lazým.
Originally Posted by regal1 zurnada peþrev olmaz. ne çýkarsa bahtýna. Zurnada peþrev olur, olur. Þurdan buyrun. https://www.youtube.com/watch?v=hJXnZLl4U74
Forum Rules
Yer Ýmleri