Originally Posted by myfinans Sizi mi kıracağım yahu Tamam vazgeçtim Varsın rekabetçi olmasın 3,90 olsun Ustadim onuru da yanimiza alirsak 2 dokçan bile yapariz 😀😀😀😀
Yeni hasta sayısındaki artışımız hiç iyi değil. 900'lere düşen sayı 1500'lere çıktı.
Originally Posted by Webster Ustadim onuru da yanimiza alirsak 2 dokçan bile yapariz Ama o zaman rekabetçi olamayız, birazda ihracatçıyı düşünsek olmazmı.
Originally Posted by myfinans Yeni hasta sayısındaki artışımız hiç iyi değil. 900'lere düşen sayı 1500'lere çıktı. test sayısına oranla aynı aslında
Originally Posted by myfinans Yeni hasta sayısındaki artışımız hiç iyi değil. 900'lere düşen sayı 1500'lere çıktı. Bence vaka dustu 30 bin testte 900 vaka cikoyordu 100 bin test olmus 3000 vaka cikmasi lazim 1500 gelmis Aslinda vaka yari yariya dusmus ustad
Originally Posted by myfinans Ama o zaman rekabetçi olamayız, birazda ihracatçıyı düşünsek olmazmı. İthalat oranimiz daha yuksek Bence ithalatciyi dusunmemiz lazim 😀
Originally Posted by onur1064 test sayısına oranla aynı aslında O zaman test sayısını yavaş yavaş azaltıp sıfırlayalım Virüsü sileriz ülkeden
Originally Posted by Webster Bence vaka dustu 30 bin testte 900 vaka cikoyordu 100 bin test olmus 3000 vaka cikmasi lazim 1500 gelmis Aslinda vaka yari yariya dusmus ustad Bistte yakın gelecekte ümit varmı
Forum Rules
Yer İmleri