Alıntı Originally Posted by Baybo Bey Yazıyı Oku
Yüzde 900 bedelli nin ne olduğunu anlayacak kadar borsadan anlarım. Hatta o kadar iyi anlarım ki bazıları gibi reklam falan da yapmam. 106,50 liralık tavan fiyattaki bu tkuru da bir tane bile gerçek ky olmadığını bilecek kadar anlarım. Şu anda kağıtta bulunanlar Yanbu kağıdı buraya getirenlerdir. Ya da onların yancılarıdır. 290000 lotun tek tek kimde olduğunu karablaplı defterlerinde kendi ad soyadlrından daha iyi biliyorlardır. Ben kağıt yükselmez demedim ki. Bakın şu anda kent gıda diye bir kağıt var. Şekerlemeci. Her ramazan kurban bayramlarında sırf şeker sattıkları için prim yapar. Kent gıdanın piyasa değeri koç holdingin piyasa değerinin iki katı. Tcellin piyasa değernin neredeyse üç katı. Bizim borsamızda değerlemeler böyle . Bu kağıt da yöresel bir kuru meyve üreticisi kdar ama değeri 106,5 milyon. İşte bu yüzden diyorum bu kağıtta ky kalmamıştır. Ve en ufak 100 lotluk bir ky alımından sonra muhtemelen bir daha o rakamları göremeyecektir. Ky aldığı noktadan sonra dönüş başlar. Dönmediyse bilin ki işlemler hep bildik isimler arasındadır. Demek istediğim bu . Burası Türkiye. Kent gıda 2 koç holding eden bir borsa bizim borsamız maalesef. Belki de bunu da 1000 lira yaparlar. Yaparlar ama bu çıkıştan küçük yatırımcı 100 lira bile kzanamaz. Demek istediğim bu.
Saygılar.
İyi akşamlar.

Not: yukarıda yazılanlar alım veya satım tavsiyesi değildir. 30 senelik bir ky nin sadece muhabbetidir.
Hocam küçük yatırımcıdan kastınız ney bilmiyorum. Ben kimsenin yancısıda değilim. Daha önceden yibitaşta ondan öncede işbtr işkurda işlem yapmış birisiyim sorsanız bir balinanın bile adinı soyadını bilmem. Bazı konularda haklısınız kent koç benzetmesinde mesela ama ben kenttende doğru noktada giriş yaparak %100 oranında kazanç sağladım hala da kazanıyorumm. Fikirlerinize saygı duyuyorum. Fakat gerçek olan birşey var bedellinin veya bedelsizin hisseye etkileri. Ayrıca Şirketin %70 şini satın alan şahıs ta ülkerde genel müdürlük yapmış birisi. Bence zaman herşeyi gösterecek kim haklı kim haksız bekleyip görelim o zaman saygılar.