Sayfa 272/754 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 6030 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

2000-2001 sezonu sampıyonluk macı Samsun 'da idi bızde arkadaslarla maca gıttıgımızde istanbuldakı kutlamalara katılamadık.Bır gun sonra İstanbula geldık Samsuna gıden butun konvoy Bagdat caddesınde tur atmaya basladık o esnada butun herkez meydanı bıze bırakmıştı balkondakıler bıze bayraklarla eslık edıyor ve alkıslıyorlardı.
    Bızımde sılogonumuz aynen soyle ıdı.
    SIZE SAMSUNDAN SAMPIYONLUK GETIRDIK.
    Kılıbı vardı ama bulamadım
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

Saat -------- Emir-------- - Miktar --------- Alış------ Satış------ Miktar------- Emir-------Saat
    18:09:58 ----- 1244------- 1003102 -------- 28.20 ----- 0 ------ 0 ------------ 0 ----- 18:05:23
    Kapanışta tahtanın durum

3. inşallah birgün taraklara gelmeden yırtarız. mayın tarlası gibi oynayıp duruyoruz.
    ikiye katladık. halen bandik atıp üç beş koparıp gidiyoruz. yanlış yeri avuçlamasak bari.
    vallaha hayalim dedim v.s. dedim. tuttu hepsi. tabi büyük değilde küçük küçük ısırıklara
    bandiklere de birşey demiyorlar. 32 yi bekleyelim bari. sonra 40... sonrasını ta baştan yazdım

4. Sabah itibariyle full fener geçtim Allah utandırmasın. Diğerlerinden cacık olmaz onu anladık,çok şey fiyatlanıyor tahtada bilmediğimiz , soluksuz gidiyor Allah herkese mutlu olacağı kadar nasip eylesin. Allah gözümüzü doyursun mala boğsun bizleri )):

Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Sabah itibariyle full fener geçtim Allah utandırmasın. Diğerlerinden cacık olmaz onu anladık,çok şey fiyatlanıyor tahtada bilmediğimiz , soluksuz gidiyor Allah herkese mutlu olacağı kadar nasip eylesin. Allah gözümüzü doyursun mala boğsun bizleri )):
    Ne guzel dua ettın.Hiç bır zaman bız borsacılar bunada sukur demiyoruz

6. Hisseden ekmek yiyen arkadaslar. Ozellikle nacizane tavsiyem fenerbahceli olup hisseye sahip cikan taraftarlara. Gucu yeten herkes kazandigindan bir forma almayi unutmasin ltf

Tum KYlara saglik ve bol kazanc dilerim

7.  Alıntı Originally Posted by Wshark Yazıyı Oku
    Hisseden ekmek yiyen arkadaslar. Ozellikle nacizane tavsiyem fenerbahceli olup hisseye sahip cikan taraftarlara. Gucu yeten herkes kazandigindan bir forma almayi unutmasin ltf

Dostum yanlış yapıyorsun neden? Fenerbahçe zengin kulüp taraftar istediği zaman gerektiği kadar store dan alışveriş yapar . Senin bahsettiğin Galatasaray kulübü ne bulurlarsa alsınlar misali...

Alıntı Originally Posted by Wshark Yazıyı Oku
    Hisseden ekmek yiyen arkadaslar. Ozellikle nacizane tavsiyem fenerbahceli olup hisseye sahip cikan taraftarlara. Gucu yeten herkes kazandigindan bir forma almayi unutmasin ltf

Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Dostum yanlış yapıyorsun neden? Fenerbahçe zengin kulüp taraftar istediği zaman gerektiği kadar store dan alışveriş yapar . Senin bahsettiğin Galatasaray kulübü ne bulurlarsa alsınlar misali...
    İkinizede helal.İkinizde dogru konustunuz

Sayfa 272/754 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •