Arama sonucu : 6049 madde; 1 - 8 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Wshark Yazıyı Oku
    Hisseden ekmek yiyen arkadaslar. Ozellikle nacizane tavsiyem fenerbahceli olup hisseye sahip cikan taraftarlara. Gucu yeten herkes kazandigindan bir forma almayi unutmasin ltf

Tum KYlara saglik ve bol kazanc dilerim
     Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Dostum yanlış yapıyorsun neden? Fenerbahçe zengin kulüp taraftar istediği zaman gerektiği kadar store dan alışveriş yapar . Senin bahsettiğin Galatasaray kulübü ne bulurlarsa alsınlar misali...
    İkinizede helal.İkinizde dogru konustunuz
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

2.  Alıntı Originally Posted by Wshark Yazıyı Oku
    Hisseden ekmek yiyen arkadaslar. Ozellikle nacizane tavsiyem fenerbahceli olup hisseye sahip cikan taraftarlara. Gucu yeten herkes kazandigindan bir forma almayi unutmasin ltf

Tum KYlara saglik ve bol kazanc dilerim
     Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Dostum yanlış yapıyorsun neden? Fenerbahçe zengin kulüp taraftar istediği zaman gerektiği kadar store dan alışveriş yapar . Senin bahsettiğin Galatasaray kulübü ne bulurlarsa alsınlar misali...
     Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    İkinizede helal.İkinizde dogru konustunuz
    3 ünüze de helal olsun.........!!!!!!!!!

Şampiyon FENERBAHÇE olacak inşallah..........!!!!!

Kimseye al-sat demem,isteyen alır isteyen satar......Para kazanan bize ''All sana 3 kuruş para '' demediği gibi kaybederse de birşey diyemez.....!!!!

Ben FENERBAHÇE FANATİĞİYİM.....Bir borsacı olarak da FENERBAHÇE hisselerinde işlemler yaparım.....!!!!!

Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    3 ünüze de helal olsun.........!!!!!!!!!

Şampiyon FENERBAHÇE olacak inşallah..........!!!!!

Kimseye al-sat demem,isteyen alır isteyen satar......Para kazanan bize ''All sana 3 kuruş para '' demediği gibi kaybederse de birşey diyemez.....!!!!

Ben FENERBAHÇE FANATİĞİYİM.....Bir borsacı olarak da FENERBAHÇE hisselerinde işlemler yaparım.....!!!!!
    Renkdas sanada helal olsun
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •