Sayfa 434/993 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Bistin, buna bağlı hisse fonlarının patinaj yaptığı dönemde iyi ki yabancı teknoloji hisse fonlarından almışız diyorum. resmen hedge gibi oldu.
    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Webster Üstad,

Akbank AFS ye 220K lık ufak bir giriş yaptım. ÇİN li TENCENT ve ALİBABA ya güvenim tamdır. :-)
    Hayirli olsun ustadim

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Altın fonuna 11 ağustosta satış vermiştim 12 ağustostaki düşüşün sert olmayan kısmına denk geldi. sonraki gün daha da sert düşmüştü. Aradan yaklaşık 20 küsür gün geçmiş verdiğim fiyatın hala %2 altında. Yarın da bayağı yüksek düşer büyük ihtimalle.
    Demek istediğim altını uzun vade tutmak çok riskli çünkü birden düşüyor ve toparlaması zor oluyor. 2011 yılından beri daha ancak eski seviyelerine gelmiş. Yani çok uzun vadeli yatırımcı olma ihtimali her zaman var.
    Ama kısa vadeli stoploss seviyelerine de uyularak trade yapmak belli bir karı görüp kaçmak çok mantıklı.
    Yani benim açımdan güvenli liman değil
    Birkaç defa da yazmışımdır onsun 2000 dolar üzerinde 2 kapanış yapmadan altın fonu almam.
    Alana da mani olmam o ayrı.
    YTD...
    Ben 300 den girdim sorun yok dussun 😀

4.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ben 2014 ten beri her ay düzenli olarak fiziki olarak ALTIN alıyorum. Hiçbir zararını görmedim şimdiye kadar. En büyük ilk alımımı da gramı 95 TL iken yapmıştım. Kağıt "kalp" para sistemine güvenim az.
    elbette bilmiyorum maliyetinizi onun hesabına yapmak da zor çünkü periyodik olarak almışsınız.
    ama alternatif maliyeti de unutmamak lazım.
    fiziki altını saklamak da zor. ..

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim benim hisseyle isim bitmek uzere
    üstad hisse ile işin bitmek üzere ise, onun yerini almaya başlayan enstrümanları ortaya koy ki isifade edelim. Öyle değil mi? Emmim olsaydı şimdi beni "DOĞRU SÖYLÜYOR GÜNEYLİ" diye tasdik ederdi.

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    üstad hisse ile işin bitmek üzere ise, onun yerini almaya başlayan enstrümanları ortaya koy ki isifade edelim. Öyle değil mi? Emmim olsaydı şimdi beni "DOĞRU SÖYLÜYOR GÜNEYLİ" diye tasdik ederdi.
    Ustadim zaten biryandan kisim kisim kayiyorum ve yaziyorum
    Tte mi arttirdim
    Aft aldim
    Biraz da mps almayi dusunuyorum ama su akdeniz olayi sogumasi lazim
    O da engec bir haftaya belli olur
    Tl de ppf de hisseden ciktigim param
    Elimde patlamis ekgyo var
    Tavan vakti geldi gibi
    İki tavan gorsem kacicam
    On tavanda gorecek olsa umrumda degil

7.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Ay çekirdeği diyorum
    Yıllık %50 artış kesin.

8. Platin bugün saat 13'ten sonra intihar etmiş
    -4,5 olmuş bugün.
    Gümüşte aynı.-3,5
    Ne oldu bu emtialara.ABD verileri iyi geldikçe bunlar fenalık geçiriyorlar

Sayfa 434/993 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız