Buradaki arkadaşlar bankalarla haşır neşir olduğu için bilebileceğini düşünüyorum.
X bankasının Y şubesinde kasam var. Bu aralar şube sayısı azaldığı için benim şube kapanırsa kasanın akıbeti nasıl oluyor bana gel kasanın içindikileri şu kadar süre de al mı deniliyor. Yoksa şu banka şubesine taşıdık bilginiz olsun diye mi bilgi geliyor ?
Döviz dayağı yemeden faiz artıracakları yok. İlla görecekler yükseldiğini
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sözleşme de yazıyormuş. Buldum teşekkürler yine de.
BANKA ayrıca, kiralık kasanın bulunduğu şubenin kapanması, bir başka şubeye devredilmesi veya şubenin bir başka yere taşınması hallerinde, durumu KİRACI’ya , bu sözleşmede yazılı adresine yazılı olarak bildirecektir. Bu yazıda BANKA bir tarih belirleyerek, KİRACI’nın bu tarihe kadar şubeye şahsen müracaat etmesini ve Kiralık Kasa Sözleşmesi’ni sürdürmek isteyip, istemediğini bildirmesini talep edebilecektir. KİRACI, bu bildirim üzerine şubeye gelerek sözleşmeyi devam ettirmek istemediğini bildirdiği taktirde, sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilebilecektir.
KİRACI’nın, kira sözleşmesinin devam etmesini istemesi veya verilen süre içinde hiçbir beyanda bulunmaması halinde BANKA’nın da uygun görmesi şartıyla; kasa nakle uygun durumda ise şube tarafından kiralık kasa açılmaksızın, aynen yeni mekana nakledilecektir.Kiralık kasanın yeni yere, aynen (açılmaksızın) nakledilme olanağı bulunmaması durumunda; sözleşme BANKA tarafından 7 gün öncesinden yazılı bildirim yapılarak feshedilecek ve kiralık kasa, BANKA tarafından Noter huzurunda açılarak düzenlenecek tutanak ile kasa muhteviyatı, yine BANKA’nın uygun göreceği, BANKA’nın yeddindeki bir yerde KİRACI adına muhafaza edilecektir.
Kiralık kasa numarası değişmiş olsa dahi, KİRACI, yukarıdaki usuller çerçevesinde kiralık kasanın bulunduğu şubenin kapanması, bir başka şubeye devredilmesi veya şubenin bir başka yere taşınması hallerinde de imzaladığı işbu sözleşmenin yine aynen geçerli ve kendisini bağlayıcı olacağını peşinen kabul etmiştir.
odea
32-45 gün 100k-500k %13
500k-1000k %12,85
usd 32-45 gün
25k-250k 2,75%
yeni müşterilere
Yer İmleri