Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
Birşey üretmeyip, aldığını satan, gözümde büyükçe bir bakkaldan farkı olmayan 138 milyon dolarlık piyasa değeriyle 4,2 milyon lira kar edebilen, Kron'un 30 F/K'sı dilden düşmezken 115 F/K, 13 DD'ye sahip Armada bilgisayar tavan oluyor, Kron iki gündür %7'den %2 yükselişle ancak kapatabiliyor günü. Satışları düzelen dev sanayi şirketlerini, bir de borçtan başka birşeyi bulunmayan spor kulüplerini gördükçe, düzenli kar eden şirketler borsada değer kaybederken, sırf beklenenden az zarar etti diye tavan tavan giden hisseleri gördükçe insan şaşırmadan edemiyor.
Sn.Forza sizi kınıyorum.

Neden kınadığıma gelince Türkiye deki yatırımcı profilini anlamış olduğunuzu biliyorum ama burda dile getirmemişsiniz.

Spor hissesini kim alıyor , alan yatırımcıya F/K veya DD sorun bakalım hayatında duymuş mu?

Bazı yatırımcı profilleri ile karşılaşıyorum ben.Söylediklerini duysanız borsayı bırakırsınız.

O kadar çok örnek varki anlatsam güler misin ağlar mısın durumu oluşuyor.
Burada reklam faktörü ortaya çıkıyor. Reklamımız yok. Yani o kitleye hitap etmiyor kront.

Yatırımcı gelse şurda yazılanları okusa grafik incelese aklı dönüyor ben boş yere ugrasmıyım biri bana söylesin onu alayım diyor.

Bu yüzden twitter youtube facebook hüstad dolu. Beyin kullanmak için var ama kullanmayan kesime hitap etmediğimiz için kağıt bu hallerde.

Bazen boşver böyle daha iyi diyorum.Bazende çok kızıyorum.

YTD.

YTD.