Sayfa 442/1043 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Yarın için anacm dikkatimi cekti 5.46 drenç kırılırsa kopar ytd

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    0.87 kuruşta paylaştığım hissem MAŞALLAH 3.02 burada bir arkadaşımız benimle makara yapmıştı
    Hangi hisse çelik hocam bu?Bir de afyona devam mı abi çok sıkıştı ne olur sonu sizce sisteminiz ne diyor??

3.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Hangi hisse çelik hocam bu?Bir de afyona devam mı abi çok sıkıştı ne olur sonu sizce sisteminiz ne diyor??
    daha şenlik başlamadı kaymak festivali cok yakında sinemalarda bu baskının kaymağı lezzetli olur ...sadece sabretmek lazım timsahlar gibi

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    daha şenlik başlamadı kaymak festivali cok yakında sinemalarda bu baskının kaymağı lezzetli olur ...sadece sabretmek lazım timsahlar gibi
    Eyvallah kardeşim Allah razı olsun ,inşallah o kaymağı yemek hepimize nasip olur.

5. Hayırlı geceler Hocam. Traderlık paramız şu MTRYO takıldı kaldı .Bu sıkışma nın sonunda hangi seviyeleri görebilir sizce?

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hayırlı geceler Hocam. Traderlık paramız şu MTRYO takıldı kaldı .Bu sıkışma nın sonunda hangi seviyeleri görebilir sizce?
    mtryo fazla takılma ekranı kapat tredırlık bazen sabır ister ben coğu zaman bazı hisselerimde farklı formasyonlar görüp yatırımcı kaldım hiç zarar etmedim elinde eregl duruyormu ?

7. Sigorta firmaları, Bes ile haberler ve yeni sigorta firmaları ve yeni oluşumlar. Sigorta kağıtlarında hareketlilik getirir diye düşünüyorum. Ucuz avisa ve anadolu sigorta iyi olabilir ....

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    mtryo fazla takılma ekranı kapat tredırlık bazen sabır ister ben coğu zaman bazı hisselerimde farklı formasyonlar görüp yatırımcı kaldım hiç zarar etmedim elinde eregl duruyormu ?
    Ereglı duruyor. Ağır ama sağlıklı gittiği için bir endişe duymuyorum. Kafam rahat. Allah sizden razı olsun değerli hocam.

Sayfa 442/1043 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •