2023 e 6 sene var . Faize koysan ortalama yuzde 10 dan zaten 2 ye katlar.. Borsa beklemek kotu yatirim olur.. Dolar desen senelik yuzde 4 faiz veriyor.. 6 senede 30.. Yuzde 60 da kendisi koysa usd try o da 2 ye katlar
2023 e 6 sene var . Faize koysan ortalama yuzde 10 dan zaten 2 ye katlar.. Borsa beklemek kotu yatirim olur.. Dolar desen senelik yuzde 4 faiz veriyor.. 6 senede 30.. Yuzde 60 da kendisi koysa usd try o da 2 ye katlar
Sayın Babo, bugünlerde Katar-Suudi Arabistan savaşı gündemde.
Böyle gir olasılığın bist'e yansıması nasıl olur acaba?
Böyle "geopolitics" soruların hedefi Guzu, ben değilim.
Bu başlığı açtığımdan beri;
1-Faizin %18.5'a gelme ihtimalinden bahsediyorum.
(Geç Likidite Faizi %15 lere yaklaştı)
2-Bu arada o faiz rakamına gelene kadar USDTL de "yukarı" hareketin devam edeceğini yazıyorum.
3-USDTL Faiz (%18.5 ile) dengelenirse EĞER, Altın Furuş V'in başlayacağını yazıyorum.
Buraya kadar NETMİ?
X yerdeki "savaş" ihtimali var mı bu projeksiyon da?
YOHTUR!!
O zaman o savaşların (olursa eğer) benim projeksiyonumu etkilenesi ihtimali de Yoktur!
(Allah korusun TC nin içinde olacağı bir savaş durumu, benim bu projeksiyonumu ÇÖPE ATAR)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Birilerinin XU30 USD bazli grafik istegi uzerine..
![]()
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Her zaman takip ettigim XU30 Euro bazli grafik..
![]()
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Şov start aldı anlaşılan sayın BaBo
Yer İmleri