Originally Posted by
Dandanakan
Sürekli cari açık veren Ülkeler'de ekonomist veya siyasilerin uçuyoruz kaçıyoruz söylemlerine inanmak saflık olur.
Bu Ülkelerde yatırım yapılacak enstürümanlar, Döviz ve emtialar olarak öne çıkmaktadır.
Hele ki tecrübeli olup zamanında bu enstümanları hedge edebilirseniz başka bişeyle uğraşmanıza gerek bile yoktur.
Hedge yapamam diyorsanız Ayşe teyze gibi altını alıp atarsınız yastık altına olur biter.
Sen yapma bari abi. Bu kadar spekülasyonun olduğu ortamda heleki döviz açısından nasıl desem yan gel yat Osman on dönüm bostan gibi oluyor.
Tamam kabul ediyorum bu başlığı takip etmeye başladıktan maymun gözünü açtı gibi oluyor.
Ama asıl mesele üretim. Üretemediğimiz sürece buna mahkum durumdayız. Çin cede krizin anlamı fırsat demekmiş. Krizlerde sağlıksız yapılar tasfiye olup.yeni fırsatlar yada ayakta duran yapılar ekonominin ateşleyici unsurları olacağını düşünüyorum. Eğer ki biz yatırımcılar bu konuda sağlıklı kararlar alabilsek bazı şeylerin değiştiğini görebiliriz.
Şu anda kalıcı yatırım yapmaktansa paranın üzerinden yatırım yapmak çok daha mantıklı geliyor. Sakin ha yanlış anlamayın. İnsanlara iş ve aş kapısı açmak için hala kivraniyorum. Yeni iş kolları ve yeniis meselelerini çevremdeki dostlarımla her daim paylaşıyoruz. Hatta 1-2 konuyu gündeme aldık. Yurtdışında başarı ile uygulanan bir konuyu Türkiye'de yapabilmek için kolları da sivamaya hazırlandık. Ama pandemi ortaya çikinca planları askıya aldik.
Sonuç:durmak yok.hayat devam ediyor.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri