Sayfa 469/1200 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Büyük üstat Sacro hocam 2 hafta önce beni uyarmıştın tektu 86 87 olunca buraya yaz demiştin bugün kağıt 88-90 arasında döndürdüler değerli fikrini alabilirmiyiz.bu arada bağfaş sat verdi dediğinde sattım 310 maliyetli prkm orta vade tutmayı düşünüyorum tskler değerli yorumların için küçük yatırımcı dostu saygılar

[QUOTE=1event;475611]
     Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

Hocam burdaki bagfs yorumunuza hayran kaldım. O günden beri bakıyorum 10.60 kırdı daha toparlayamadı. 10.60 ı nasıl tespit ettiniz. Bilgi vermeniz mümkün mü

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Tesekkur ederim.

Bagfstaki stopumu suan neye gore verdigimi hatirlamiyorum bir ara grafik bakinca yanitlarim.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3. Sayın hocalarım foto atamadım kusura bakmayın. tatgd da bolinger ciddi daralmış macd aynı hizada şuan, sanırım sacro hoca geçenlerde 0' da gidip yukarı kesen macd nin daha etkili olduğunu söylemişti. bu hisseyi takip eden var mı acaba?
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    sn Sacro üstad
    farketmediniz sanırım
    neyse zaten hisse ben yazdığımda 2,74 dü
    şimdiden 2,88 olmuş
    ve dahası yarından önce ALIŞ hakkımda yok

hissenin işlem sırası nakit e işlem izni veriyormuş
    Okudum yazinizi.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5. Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Sn. Sacro rica etsem şekerbank analizi alabilir miyiz. Şu endekste gitmeyen tek banka hissesi.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Arkadaşlar denizbankta yatırım hesabım var her ay düzenli olarak yatırım işlemleri nedeniyle 1-2 tl civarı bir para kesiliyor bu herkezde olunuyor mu yasal mi? Her ay tirtiklanmasi yani..

dual
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

7. Ziraat kullanıyorum, kesinti yok, komisyon bindebir, 10 hisse ücretsiz canlı takip ediliyor (bu çok kazım oluyor) 10 ayrı hisseyide mobilden ayrıca ücretsiz canlı takip edilebiliyor

8. Sacro hocam bu forumda bahsedilmedi sanırım. Cemtas son 1 aydır fena gitti. Bende 2.90 dan alıp dün 4.25 ten verdim. Bjk ye geçtim. Cemtas bir karel olabilir hocam. Öyle bir hisse ariyordunuz. Yabancı çok Güzel topluyor

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 469/1200 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •