Sayfa 171/1002 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Alıntı Originally Posted by BONUSSİMO Yazıyı Oku
    Niye satış geldi ?
    Turkcell’de ak yatırım 2 milyon lot verdi, piyasada bozuldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri" konulu genelge gönderdi.

Faaliyet konusunu değiştirerek salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirleri devre dışı bırakacak şekilde çalışan işletmeler kapatılacak.

Ana faaliyeti gazino, pavyon, diskotek, bar, birahane, gece kulübü olup ruhsatına tali faaliyet işleten iş yerlerinin çalışmasına müsaade edilmeyecek.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri" konulu genelge gönderdi.

Faaliyet konusunu değiştirerek salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirleri devre dışı bırakacak şekilde çalışan işletmeler kapatılacak.

Ana faaliyeti gazino, pavyon, diskotek, bar, birahane, gece kulübü olup ruhsatına tali faaliyet işleten iş yerlerinin çalışmasına müsaade edilmeyecek.
    İŞTE BUDUR.Artık corana korksun.

Kap : Fenerbahçe

Sağlık kontrollerinin tamamlanması ile p rofesyonel futbolcumuz Vedat Muriqi'in İtalyan Kulübü S.S. Lazio'ya, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 17.500.000 Avro net bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır.
    Transfer bedeline ilaveten, S.S. Lazio kulübünün sportif sonuçlarına bağlı olarak S.S. Lazio, Kulübümüze aşamalı olarak azami net 2.500.000 Avro bonus bedeli ödeyecektir.
    Ayrıca, S.S. Lazio tarafından Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde S.S. Lazio tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüze %5 bonus bedeli ödeyecektir.

Nasıl yâni bar, pavyon, diskotek, gazino, gece klübü, birahane kahvaltı servisimi açmışlar, yoksa çekirdek mi satmaya başlamışlar...

Saçmalamakta sınır yok, tali faaliyet ne yahu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Nasıl yâni bar, pavyon, diskotek, gazino, gece klübü, birahane kahvaltı servisimi açmışlar, yoksa çekirdek mi satmaya başlamışlar...

Ana faliyeti diskotek yada gece klubü olanlar hala kapalı ama buna ek olarak gidip Restaurant şeklinde ruhsata ekletiyorlar böylece acabiliyorlardi . Çok kişi yaptı , disko olup mutfak yaptı bir yerde , belediyeden işlemleri yapıp açtılar . Bizim burada Barlar sokağında her yer açık bir tane disko var o kapalı Mart’tan bu yana , sahibi arkadaşım adam kan agliyor aylardır kira birikti . O da mutfak ekleyip açmayı düşünüyordu artık yapamayacak .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ana faliyeti diskotek yada gece klubü olanlar hala kapalı ama buna ek olarak gidip Restaurant şeklinde ruhsata ekletiyorlar böylece acabiliyorlardi . Çok kişi yaptı , disko olup mutfak yaptı bir yerde , belediyeden işlemleri yapıp açtılar . Bizim burada Barlar sokağında her yer açık bir tane disko var o kapalı Mart’tan bu yana , sahibi arkadaşım adam kan agliyor aylardır kira birikti . O da mutfak ekleyip açmayı düşünüyordu artık yapamayacak .
    Hani bir fıkra vardır,tarzınızı sevdim diye Ciddi cevap yazmışınız ama, işi bilinen başka yere getiriyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159

Sayfa 171/1002 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız