Taban oldu olacak.. Kalan malıda burdan okuttu sanırım.. Normalde 54 zirve gormuş senedın buradan sert tavan yapması gerekirdi..
Taban oldu olacak.. Kalan malıda burdan okuttu sanırım.. Normalde 54 zirve gormuş senedın buradan sert tavan yapması gerekirdi..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Bekleyin yapacakSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Yarın dönmesi gerekirdi baktım taban eriyor bende aldım nasip artık
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
28.20 ile 29.04 arası GAP var bu yüzden alırsam yarın alacaktım bugüne nasip oldu
Alıp 2 gun satamamak çok kötü bir durum. Satabilsek güzel kar verecekti. Geri geldi iyice. Yarına ve cumaya Allah kerim
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Kuyas varken parayı buna bagladim ama bunun gözü toprakta
tabandan zaten aldira aldira çikmisti. normalde cok sert tabani bozmasi lazimdi
sporlar borsamizda olmamasi gereken hisseler. yonetip operasyon cekip surekkli kucak hareketi cekiyor spk da canak tutuyor hepsine
Yer İmleri