Sayfa 31/1002 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by Altaylı Yazıyı Oku
    Zamanını ... PS oynayarak değil ... çok okuyup, çok çalışıp, inci inci akıl ve alın teri döküp ... PS yapmak için harcayacak çocuklar yetiştirdiğimiz zaman ... bu ülkede de asgari maaşla 3-4 tane PS alınabilecek. Dolar da böyle artmayacak o zaman büyük ihtimalle.
    Zamanında commodore ve atari oynayan çocukların bir çoğu devamında programcı oldular. Hiç bir şeye karşı ön yargılı olmamak gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2. Ben hala bazı arkadaşları çok iyi niyetli görüyorum,sorunun kaynağına inmek yerine sorundan etkilenenleri suçlamak en hafif tabirle iyi niyet olmalı ,bir yıl olmadı alanında kpss Türkiye birincisi kıza,sözlü mülakatta Yeni Zelanda Başkanının karısının ismini soralı.....

Not:saat:13:11 dolar da keskin düşüş:7.54.26

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ben hala bazı arkadaşları çok iyi niyetli görüyorum,sorunun kaynağına inmek yerine sorundan etkilenenleri suçlamak en hafif tabirle iyi niyet olmalı ,bir yıl olmadı alanında kpss Türkiye birincisi kıza,sözlü mülakatta Yeni Zelanda Başkanının karısının ismini soralı.....

Süper.!!!
    Tebrikler.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Akıl bilim ve çağdaş sistemlerin yerini sadece sana özel uydurulmuş islamcı bakış açısı TR yi ekonomik anlamda yok eder.venezulla yada diğer islam ülkelerine bakın hep aynı..Kaosu yaratıyorsun ve o yarattığın kaos dan besleniyorsun)

Ben herhangi bir kurtuluş yada düzelme beklemiyorum..şoförü,otobüsü ve yolu değiştiremiyorsan ;çarpınca duracaktır.. kasım sonu dolar tahminim 10 TL...OLMasını gerçekten istemem ama dedim ya şoför de otobüs de yol da aynı.temenım en yakın sürede yakıtı biterde en az zararla bu otobüsten sağ salım çıkalım..

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Zamanında commodore ve atari oynayan çocukların bir çoğu devamında programcı oldular. Hiç bir şeye karşı ön yargılı olmamak gerekiyor.

Çocukları süper yetiştir bademin biri sanayi ve teknoloji bakanı olsun, diplomasız da cumhurbaşkanı...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by harpi Yazıyı Oku
    Akıl bilim ve çağdaş sistemlerin yerini sadece sana özel uydurulmuş islamcı bakış açısı TR yi ekonomik anlamda yok eder.venezulla yada diğer islam ülkelerine bakın hep aynı..Kaosu yaratıyorsun ve o yarattığın kaos dan besleniyorsun)

Ben herhangi bir kurtuluş yada düzelme beklemiyorum..şoförü,otobüsü ve yolu değiştiremiyorsan ;çarpınca duracaktır.. kasım sonu dolar tahminim 10 TL...OLMasını gerçekten istemem ama dedim ya şoför de otobüs de yol da aynı.temenım en yakın sürede yakıtı biterde en az zararla bu otobüsten sağ salım çıkalım..
    Tek adam rejimi iflas etmiştir.!!
    Abbasın çakma diploması ülkeyi iflasa götürmüştür.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ben hala bazı arkadaşları çok iyi niyetli görüyorum,sorunun kaynağına inmek yerine sorundan etkilenenleri suçlamak en hafif tabirle iyi niyet olmalı ,bir yıl olmadı alanında kpss Türkiye birincisi kıza,sözlü mülakatta Yeni Zelanda Başkanının karısının ismini soralı.....

Eşcinsel evlilik mi yapmış?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Çocukları süper yetiştir bademin biri sanayi ve teknoloji bakanı olsun, diplomasız da cumhurbaşkanı...
    İş yerinde kendi patronunun veya yöneticini değiştiremezsin, ancak işi değiştirmen gerekiyor.
    Oysaki demokraside yöneticini herkesin eşit oy hakkına sahip olduğu seçimle değiştirebiliyorsun.

O egeli ben değilim

Sayfa 31/1002 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •