Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7986 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    şaka bir yana arkadaşlar viop benim hayatımın bir parçası
    Ben de seviyorum.

Para ile oynanınca ister istemez beyin sporu olarak kabul edilmiyor.

Şu işin yatırım, trade ve oyun kısmını ayrıştırabilseler oyun oynamaya daha çok insan gelir.

İddia kuponu veya spor toto kuponu gibi haftalık kupon vs yapılabilir ama borsanın asıl fonksiyonu çok zayıf. Ben iddia hiç oynamadım üst alt vs karışık geldi zaten takımları hiç tanımıyorum.

Herifler Monopoly oyunu çıkarmış daha çocukken bu al sat kirala işini öğreniyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben de seviyorum.

Para ile oynanınca ister istemez beyin sporu olarak kabul edilmiyor.

Şu işin yatırım, trade ve oyun kısmını ayrıştırabilseler oyun oynamaya daha çok insan gelir.

İddia kuponu veya spor toto kuponu gibi haftalık kupon vs yapılabilir ama borsanın asıl fonksiyonu çok zayıf.
    parada kazanılıyorsa insan dikkatini ve vaktini daha çok veriyor

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    parada kazanılıyorsa insan dikkatini ve vaktini daha çok veriyor
    Futbol basketbol vs hiç ilgimi çekmiyor milli maç vs olur ise denk gelirse bakıyorum.

Borsa bir nevi bir lig, hangi şirket ileri gider hangisi geri kalır bir mücadele yeri. Futboldan farklı burada tirbünden sahaya inebiliyorsun. Halka açıklık daha fazla olsa falanca kişinin şirketini değil vatandaşların şirketi olur işini iyi yapanı desteklemiş olursun.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Futbol basketbol vs hiç ilgimi çekmiyor milli maç vs olur ise denk gelirse bakıyorum.

Borsa bir nevi bir lig, hangi şirket ileri gider hangisi geri kalır bir mücadele yeri. Futboldan farklı burada tirbünden sahaya inebiliyorsun. Halka açıklık daha fazla olsa falanca kişinin şirketini değil vatandaşların şirketi olur işini iyi yapanı desteklemiş olursun.
    bizde iyi yapan değilde ne bileyim en çok nerden vururum diyor şirketler

belki izlemediğim film dizi yok

dışarıda hangi ülke olursa olsun film hangi ülkeden çıkmış olursa olsun

bir şirket kuruluyorsa en önemli şey isim ve o isimde marka olmak güvenilir bir marka olmak

sonra gerisi geliyor zaten. ilk başlarda adamlar para kazanma derdinde değil yani

bizde tam tersi

işletmeyi açtın . açtığın gün dükana gelen müşteriye aha geld kazın tekidiyorsun

5. Geçen Discovery Channel'da bir antik Yunan filozofundan bahsettiler ismini ilk defa duydum. Evren sonsuz demiş, evrenin dışına çıkarsam bu sefer sınır orası olur, tekrar geri dönersem bu sefer önceki yerim evren dışında olamaz vs bir şeyler söylemiş.

Eskiden kafalar rahat olunca düşünüyormuş insanlar şimdi ekmek peşinde koşarken düşünmeye fırsat olmuyor belki.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •