Artan

16.477,50 10 17:05
99,00 10 17:07
134,20 10 17:09
100,20 9.99 17:09
178,70 9.97 17:08
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 17:09
518,00 -8.88 17:09
57,35 -5.98 17:09
33,12 -4.99 16:59
20,90 -4.83 17:09
Azalan Hisseler

İşlem

23.772.722.819,15 17:09
22.797.635.972,50 17:09
17.979.971.316,08 17:09
14.172.784.683,80 17:09
13.879.721.891,00 17:09
Tüm Hisseler
Sayfa 32/999 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by batizzez Yazıyı Oku
    Bilader siz attınız ben inandim dalgamı geciyonuz milletle ayıp ya
    Olmayacak şey değil, bizi sevimli göster ne ihtiyacın var ise al diyebilirler.

Malta ile ilişkilerimiz iyi. Tapınak Şovalyeleri Devleti Malta, Rodos ve Giriti'i istiyor diye sanki bir yazı gördüm ama İngilzce idi yanlış anlamış olabilirim, başka şey aradığım için sayfa kapayınca gitti. Ctrl+ Shift + T basarak kapanan sayfa geri gelebiliyormuş onu da sonradan öğrendim.

Buna benzer bir devlet varmış ilk defa duydum. 3 tane vatandaşı varmış, askeri geçit töreni resimleri vs var.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Sovere...Order_of_Malta

Türkçe'si şu olabilir
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Hospit...C3%B6valyeleri

Ülkenin toprağı olmadığı için Roma'da bu binada yer alıyormuş. Vatikan gibi ama farklı.
    https://www.youtube.com/watch?v=6WQHtkN5mA4
    Palazzo Malta
    Son düzenleme : ariston; 19-09-2020 saat: 22:45.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Haa çok komik espiriye bak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
    Macron bey bugün dialog için kapı açıyoruz filan dedi biraz ılımlı yaklaştı ve aynı zamanda AP nin de görüşüdür dedi ama dün akşam yaptıkları toplantıda sonuç bildirgesinde şu yazıyor :
    Dialog masasına oturmak için türk tarafı doğu akdenizdeki tarama gemilerini ve refakat eden savaş gemilerini derhal geri çekmek zorunda.

Aksi halde zopa gostercez diyorlar.

iyi de hacı daha dün gemimize navtex ilan etmedik mi 18 ekime kadar?

Bu dialog işi bence fena sıkıntı.
    Bizim reis de bugün olumlu yaklaştı ama gemiler komple antalyaya geri gelmediği sürece iş sıkıntı.

Ben sonuç olarak endex shorttayim.

Sıkıntı süreceğe yönelik pozisyondayim ..
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

4. Ben de Macron'un hareketinden rahatsız oldum. Türklerin anladığı dilden konuşmak lazım demişti.

Bazen bebekler ağlar acaba bir şey mi var dersin annesi uykusu geldi der.
    Eski diplomatlar vs anlıyordur sivil vatandaş olarak anlamıyoruz.

Alıntı Originally Posted by batizzez Yazıyı Oku
    Haa çok komik espiriye bak
    Bende yerlere yatmadım ama wspiri idi ama alttaki senet imzalatıyorlar esprisi iyiydi. Gülmeyeceksen gülme ama sinirlenmwnede gerek yok.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    Macron bey bugün dialog için kapı açıyoruz filan dedi biraz ılımlı yaklaştı ve aynı zamanda AP nin de görüşüdür dedi ama dün akşam yaptıkları toplantıda sonuç bildirgesinde şu yazıyor :
    Dialog masasına oturmak için türk tarafı doğu akdenizdeki tarama gemilerini ve refakat eden savaş gemilerini derhal geri çekmek zorunda.

Aksi halde zopa gostercez diyorlar.

iyi de hacı daha dün gemimize navtex ilan etmedik mi 18 ekime kadar?

Bu dialog işi bence fena sıkıntı.
    Bizim reis de bugün olumlu yaklaştı ama gemiler komple antalyaya geri gelmediği sürece iş sıkıntı.

Ben sonuç olarak endex shorttayim.

Sıkıntı süreceğe yönelik pozisyondayim ..
    Başımızdaki sorun bir değil ki, binlerce. Aylar önce yazmıştım, ilk fırsatta birileri savaş suçlusu olarak yargı önüne çıkarılmakta tehdit edilip, imtiyazlar elde edilecek diye. Suriye, halk bankası, doğu Akdeniz ve en önemlisi mal varlığı.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Başımızdaki sorun bir değil ki, binlerce. Aylar önce yazmıştım, ilk fırsatta birileri savaş suçlusu olarak yargı önüne çıkarılmakta tehdit edilip, imtiyazlar elde edilecek diye. Suriye, halk bankası, doğu Akdeniz ve en önemlisi mal varlığı.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bbc haberi

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi'nin oluşturduğu "Bağımsız Uluslararası Suriye Arap Cumhuriyeti'ni Tahkikat Komisyonu" Suriye ile ilgili raporunu tamamladı. Rapora göre Suriye savaşında silahlı aktörlerin neredeyse tamamı cinayet, işkence, tecavüz, zorla yerinden etme ve yağma gibi savaş suçları işledi.

https://www.google.com.tr/amp/s/www....ya-54171895.am

Dw haberi

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyi'ne bağlı Uluslararası Bağımsız Suriye Arap Cumhuriyeti Araştırma Komisyonu'nun hazırladığı raporda, Suriye'de savaşan taraflar savaş suçu işlemekle suçlanırken, Türkiye'ye de kontrolü altındaki bölgelerdeki muhalif grupları kontrol altına alma çağrısı yapıldı.

https://m.dw.com/tr/bm-türkiye-suriy...alı/a-54946564

Dw’de olmayan kısım

SDG yasa dışı şekilde özgürlükleri kısıtlıyor, çocukları gözaltına alıyor"

HTŞ, idaresine karşı gelenleri gözaltına alıyor, işkence yapıyor ve idam ediyor"

Esad'a bağlı ordu işkence, cinsel şiddet ve cinayet suçları işledi"

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8. Yabancı ülkeler ile mali bilgilerin paylaşılması anlaşması varmış. Özellikle gurbetçileri ilgilendiriyor olabilir ama Türkiye'de iş yapan yabancıları da etkileyebilir. Çeşitli haber kaynaklarında bilgiler var.

Adresi Türkiye gösterince bilgi aktarımı olmuyormuş.

https://www.postgazetesi.ch/bankada-...lir-16024h.htm

Sayfa 32/999 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •