Sayfa 75/1002 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. başlığı Ayhan başkan açınca yeşil şey tutulamıyor

2. cin şişeden erken çıktı, ekim sonu gibi çıkacaktı...AKP'nin cinci hocaları;cinleri sıkılmış,yırtık dondan çıkar gibi çıktı)

3. sizce DTHları bankadan çekmek mi yoksa Eurobond almak mı güvenlik açıcısından?

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    sizce DTHları bankadan çekmek mi yoksa Eurobond almak mı güvenlik açıcısından?
    Parayı çekmek saklayabilen için en güvenlisi ancak enflasyona yeniliyorsunuz.
    Devlet ben ödemiyorum demediği sürece eurobond’da güvenli, tek risk devletin getirebileceği ekstra vergiler.
    Bende 23-24-25 eurobond var. Vergi artışı dışında bir kaygım yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

https://eksisozluk.com/erdil-yasarog...?a=popular&p=1

Ekşi sözlükten alıntı.
    “erdil yaşaroğlu internette karikatür paylaşılan her paylaşıma bir avukatlık şirketi üzerinden dava açmasıdır.

açılan davada karikatür başına 18.000tl istendiği söyleniyor. avukatlar yoksa hapse girersiniz diye tehdit ediyorlarmış.
    bu resmen insanlara tuzak kurmaktır. instagramda falan paylaşımlarınız varsa silin.

erdil yaşaroğlu’nun haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum ama, “son bir vurgun” yapan film karakterlerini hatırlattı bana.

tamam telif istersin de 18.000tl nedir kardeş. bu insanlar karikatüründen kitap basıp satsa, bardak falan bassa o karikatürle anlam bulan bişey yapsa ok o fiyatlar diyelim. ama haber siteleri için vb özel bir paket olmalı. daha erişilebilir daha ucuz bir paket vb. bu türlüsü doğrudan vurgun yapma hissi veriyor bana.

ekşi’de karikatür paylaşanlara da 18k ceza gelecektir diye tahmin ediyorum.”

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    sizce DTHları bankadan çekmek mi yoksa Eurobond almak mı güvenlik açıcısından?
    Tam 3 yıl oldu bankada param yok. Sadece 3 aylık emekli maaşımı fonlarda değerlendiriyorum. Ödeme günü satıp işimi görüyorum. Ben müslümanım faiz haram !! O halde sözde müslümanlık olmaz, çektim paramı koynumda gezdiyorum. Bir ara erik bahçesine gömmüştüm. Sizin 3 yılda aldığınız faizin en az 10 katını erikten almışımdır.

Kısacası, banka kazanmayacaksa sizin paranızı neden alsın. Kazanç varsa siz bankaya neden yediriyorsunuz ?

7.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Doğru olsun veya olmasın ben bu tür şeylere itibar etmiyorum.
    Trollerin "şu anki iktidar iyi" diyecek yüzü kalmadığı için "eskiler daha kötüydü" argümanına abandılar. Üstü kapalı bir şekilde beyin yıkıyorlar.

Yoksa bu devirde kime ne ecevitten erbakandan.
    Ben şimdi menderes ülkeyi süt tozuna "kobay" etti desem yeni nesil için ne fark edecek?
    Akp kötü mü, kötü.
    Uçuş garantileri geçiş garantileri önümüzdeki 20-30 yıl kol gibi girdi mi, girdi.
    Gerisi boş laf.
    Aynen boş işler.... Diriyi, ölüyle kandırmaya çalışıyorlar. ATATÜRK yetmedi şimdi Ecevit, Erbakan , İnönü vb. gidiyor. Korkarım bu tayfa Reisin arkasından da dua niyetine dedikodu yapar.

Konuyla ilgisi yok emme halk ekmek güncelleme yapmış.
    Konu başlığı ise oldukça yerinde kaçınılmıyor.

SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 75/1002 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •