Sayfa 141/1002 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Valla hiç merak etmeyin haftaya başa döneceğiz. Dolar falan düşmedi düşecek diyenler öldü diyenler boş boş konuşuyor..

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Valla hiç merak etmeyin haftaya başa döneceğiz. Dolar falan düşmedi düşecek diyenler öldü diyenler boş boş konuşuyor..
    6,85’de bir aydan fazla yatay kaldığında da öldü diyenler oldu.
    Meğer ölmemiş. Ölü taklidi yapmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    hayir benim anlamadigim mb ne yapti ?

tek bir aksiyon yapmadi

sadece parmağını şıklattı herkes o tarafa bakiyor

ilüzyon gibi ????

4.  Alıntı Originally Posted by Light Yazıyı Oku
    2 Haftaya kalmaz 7.20'yi görebiliriz diye düşünüyorum. Burada faizin oranından çok, Merkez Bankasının bağımsızlığı, rekabetçi kurun sadece sözde olduğunu ve TL'nin sahipsiz olmadığı konusunda verdiği mesaj önemliydi.
    Siz buna gerçekten inanıyor musunuz?ortada verilmiş demeçler var;mb yi söz dinlemediği için değiştirdik diyede ondan sordum?

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    6,85’de bir aydan fazla yatay kaldığında da öldü diyenler oldu.
    Meğer ölmemiş. Ölü taklidi yapmış.
    O değil de, dolar biraz gevşeyince başlığa garip türler doluşuyor. Nasıl bir karın ağrısı oluşmuş ise.
    Buraya saçma sapan yazarak doların düşeceğini umuyorlar. Yahu gidin de yönetemeyenlere adam gibi yönetimin nasıl olacağını anlatın, biliyorsanız eğer. Bunları yaparlarsa zaten dolar düşüşüne hep beraber seviniriz, ülkede iyi şeyler oluyor diye.

6.  Alıntı Originally Posted by Arap Şükrü Yazıyı Oku
    Selam dostlar, bence faiz artışı bir süre sonra "demek ki enflasyon tahmin ettiğimizden daha çok artacak" şeklinde algılanır diye düşünmekteyim. Dolar/TL 10 günlük ortalamasından sekmiş şimdilik, 3 haftalık yükselişten sonra önümüzdeki vakitler için indikatör arayanların, bunun altı üstü günlük kapanışlara göre değerlendirmesi mantıklı olabilir. Öte yandan kurun kaderini ABD seçimleri belirler ve buna ait algı 29 Eylül'deki ilk münazaranın ardından şekillenmeye başlayabilir.
    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim,bu başlıktaki yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum.

Mokoko başlıyor sanki.
    O şey 7,5455

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    hayir benim anlamadigim mb ne yapti ?

tek bir aksiyon yapmadi

sadece parmağını şıklattı herkes o tarafa bakiyor

ilüzyon gibi ????
    canbaza bak canbaza dediler cüzdanınıza mukayyet olun.

Sayfa 141/1002 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •