Sayfa 272/682 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    70000 alışı sen mi girdin?

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet be geyikten ibaret...
    o kadar da değil. bir miktarı benim.

2. Satıştaki lot sayisi 2,8 ile 2,9 arası sürekli sabahtan beri ayni, adamlar 8 milyon lot sattılar hic değişmiyor..

3. Pasta yapıştırın da bir bakalım kim ne satmış

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet be geyikten ibaret...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

4. Artık 2-3 ay buralarda sürünürüz. Bir de FONET zedeler var, vay be 5.12 den geldi. Yazık biz Ky ye. Ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by dgn884 Yazıyı Oku
    Hangi program ile görüyorsunuz bu ayrıntıları

HTC Desire 820G PLUS dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by eski bir dost Yazıyı Oku
    ben de ilk defa telefondan 2.50'ye emir yazdırdım. haydi kemik
    kapanista hesabında olur merak etme

7.  Alıntı Originally Posted by Matematikchi Yazıyı Oku
    Hangi program ile görüyorsunuz bu ayrıntıları

HTC Desire 820G PLUS dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    matriks mobile

Sayfa 272/682 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •