Originally Posted by Objektif Gözlük aslında size değil de daha başka birine lazım esas ama nerdeee. Duymamış olalım sayın yöneticimiz
bir halt olacağı yok.
rekor üstüne rekor geliyor
Originally Posted by boschyatirim Ziraat yatirimdan bakiyorum.Gördüğü en yüksek rakamlar onlar. Bende onlarin yalancisiyim.[emoji16] Sn. boschyatırım, Dolar için 6,85... demiş, normalde 7,85... olmalı, o yüzden takılıyor başkan...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Dolar 7.76
Bugünkü CDS primini görebilen var mı acaba?
Originally Posted by turali Sn. boschyatırım, Dolar için 6,85... demiş, normalde 7,85... olmalı, o yüzden takılıyor başkan... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 6,85 seviyesinde 40 gün sabit kaldı ya. Onun etkisi ile yazmış olabilirim. Tabi gözlük de lazım olabilir. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Originally Posted by ayhan53 rekor üstüne rekor geliyor Benjamini kandıramazlar.!!! Crash çı Başkan.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Originally Posted by pilavli Bugünkü CDS primini görebilen var mı acaba? Bana sormayı ben bugün yanlış görüyorum her şeyi.
Forum Rules
Yer İmleri