Sayfa 188/1002 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hikaye olur % 5 fayiz artışı o noktayı geçtik, Çiller böyle bir zaman da % 200 fayiz verdi de, dolar ancak frenlemişti...
    Durum şimdi daha farklı.!!
    Şimdi bireyler, şirketler, bankalar hiper borçlu .!!
    Hazinenin kasası tam takır.!!
    TC tarihindeki oluşan
    Tüm birikimler satılmış durumda
    Üstelik dalgalı kur rejimi var.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Hep beraber gelecekte yaşayarak göreceğiz.!!
    Borsada işlem gören anlı şanlı şirketler dahil
    hepsine yakını
    kefen parasına
    yapancıların eline geçecek.!!
    Sistem tüm verimli
    kaynakları yabancıya peşkeş çekmek için kurulu.!!
    Sistem Tıkır tıkır çalışıyor.!!
    Salam taktigi.!!!
    Vatandaş gaz masallarıyla uyutuluyor.!!
    Yaşayıp göreceğiz doğru ama diğer dediklerinize katılmıyorum halimiz iyi olmayabilir ama dediğiniz kadar da değiliz ..Zaman ne nedir hepsini gösterecektir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Önce tek adam rejiminden vaz geçilmeli.!!
    siyasettin el atamayacağı.!!
    Bağımsız şeffaf yargı reformu yapılmalı.!!
    Pansumanla sadece günü kurtarırlar.!!!
    Pansumanı yapan hemşireye göre degişir. 2001 deki gibi bulsunlar kemal derviş gibi dünyaca tanınan birini getirsinler ekonominin başına bak nasıl işe yarıyor pansuman. Benim aklıma helen en önemli çare bu. Sagcı solcu dinci ateist farketmez işini iyi yaptıgı dünyaca bilinen güvenilen biri olsun yeter. Güven olmadan kimse ne içerde 1 dolar bozdurup faize yatırır nede dışardan 1 dolar yatırım gelir. 1000 puan artırsınlar faizi şu ortamda hangimiz dolar altın bozdurup faize yatırır. Bilinçaltında hep dolar yinede daha iyi getirir var. Güven yok ekonomiye çünkü. O adamı bulurlarsa 2001 den sonra doların 10 sene halini bilenler sıraya girer dolar bozdurmak için. Bizim 3 kuruşla düşmez tabi ama güven oluşunca 3 kuruşta ayni 300 kuruşta ayni davranir. İmf ile anlaşma imkansiz gibi. Tek çare drogba gibi biri bence. O ikna ederse imf anlaşmasını suçluda o olacagı için 1 taşla 2 kuş vurulacagından belki o zaman olabilir.

LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Uzak yerler için uçak rasyonel olabilir. 5 saatin altındaki yerlere trenle ulaşım daha doğru olacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kaç yere uçuyor ki? Ankara? İstanbul? Kütahya-Afyon-Uşak'tan kaç saat ki buralar?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yaşayıp göreceğiz doğru ama diğer dediklerinize katılmıyorum halimiz iyi olmayabilir ama dediğiniz kadar da değiliz ..Zaman ne nedir hepsini gösterecektir
    Bende kötümserim,ama benden fazla kötümserleride var

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hikaye olur % 5 fayiz artışı o noktayı geçtik, Çiller böyle bir zaman da % 200 fayiz verdi de, dolar ancak frenlemişti...
    O zamanki enflasyon oranı ise şu anki aynı değil .. geçen hafta 200 arttırıldı en az 500 daha acil toplantı ile arttırılabilir ama Cumhurbaşkanı buna izin vermeyecektir o ayrı .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    %2'ye çok derken %200'e de razı olmak var desenize..

8.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Görende genel kurmay başkanı sanır.!!!
    Zürafa sokağa doğru ilerliyor bu.

Sayfa 188/1002 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •