-
Bitmiş görünüyor..YTD
-

Originally Posted by
roxette
Millete , alırken %1 vergi vermek o kadar koyuyordu ki , bu yüzden sık sık alım satım yapamayacağını göz önüne alarak yastık altı tercihlerinin önemli bir sebebi de buydu diye düşünüyorum. Zaten rezil bir faizi var , bir de her yerde belli bir seviyeden TL ye çevrilir mi dedikodusu, günlük çekim limiti getirilir mi aynı Yunanistan ve Arjantin de ki gibi , sık sık alım satım da yapamayacağıma göre vergiden dolayi , ne diye riske gireyim de yılların birikimini bankada saklayayım ? Bu yüzden ; deprem , yangın , hırsızlık riski
< bankada saklama riski
Hükümet , kardeşim , sen paranı yeter ki sisteme sok , efendi efendi al-sat yap diye vergiyi %1 den %0,2 ye indirdi diye değerlendiriyorum.
Çaresizliğin dışa vurumu ..
seviyeden tl ye çevirme muhabbetini sadece ekşi sözlükte okudum. orası da eskiden iyi bir yer olmakla birlikte şuan çoluk çocuğun yuvası oldu . ayrıca iki tarafında trollerinin çarpışma yeri. birine baksan uçuyoruz diğerine baksan dolar 12 lira ,bankadaki dövizlere el konuluyor,belli kurdan çeviriliyor falan . saçmalık !
-

Originally Posted by
turali
kovit movit hikaye. heryer tıklım tıklım. eskiden çeneye takarlardı şimdi o da yok . az bile yayılıyor hastalık.
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Gebelik testi yaptırıp pozitif çıkan belirtileri göstermiyorsa hamile değildir o zaman
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
doğurunca ne olacak peki? çocuğu mu yok sayacağız? gibi saçma sapan milyon tane soru sorabilirim. malumun ilanı sonuçta
-
Ortaokul matematik problemi gibi. Her hasta kendiliginden + degildir iki eksi bir artı yapınca öyle sanılır. + olan hasta sayısı sekronize degilse vakada degildir. Sıfırdır. Semptom göstermeyen + diger normal + i öperse ama bulaşmamışsa ona vaka bile denmez. Vakacık denir. Hangileri dogrudur?

Originally Posted by
MedwiG
Bakan Koca :Her vaka pozitif değildir , pozitif çıkanlarda semptom göstermeyenler var

LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
parmenidesxenophanes
seviyeden tl ye çevirme muhabbetini sadece ekşi sözlükte okudum. orası da eskiden iyi bir yer olmakla birlikte şuan çoluk çocuğun yuvası oldu . ayrıca iki tarafında trollerinin çarpışma yeri. birine baksan uçuyoruz diğerine baksan dolar 12 lira ,bankadaki dövizlere el konuluyor,belli kurdan çeviriliyor falan . saçmalık !
gerçeklere bakmak lazım 2010 yılından beri Döviz sürekli arttı , %1 kombiya vergisi geldi ,ülkede ekonomik politik etnik bir çok şey değişti .kentsel dönüşümden para kazananlar harici herkesin alım gücü düştü.
-
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX
Gara gara düşünen herkese günaydın.
Güzel bir gün olsun.
7,6931-7,6969 civarı
Son düzenleme : EGEDUK; 01-10-2020 saat: 08:38.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri