Sayfa 244/1002 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Vah vah , bak sen şu küçük enişteye... Trump'ın mektubuna gelene kadar daha mühim şeyleri dert etseydi keşke görevden alınmadan önce!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Johnson mektubu ile Trump'ın Erdoğan'a mektubunu da karşılaştıran Davutoğlu, Jonhson'un mektubu Trump'ın mektubuna göre çok daha nazikti diplomatik bir dildi.

Trump'ın mektubu hakarettir.

On yıllar boyu Trump'ın bu mektubu hatırlanacak. Şimdi basın ambargosuyla hatırlanmıyor. O mektup o gece geldiğinde benim uykum kaçtı. Görevde değildim. Kahrımdan uyuyamadım dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...madim-6063633/

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Johnson mektubu ile Trump'ın Erdoğan'a mektubunu da karşılaştıran Davutoğlu, Jonhson'un mektubu Trump'ın mektubuna göre çok daha nazikti diplomatik bir dildi.

Trump'ın mektubu hakarettir.

On yıllar boyu Trump'ın bu mektubu hatırlanacak. Şimdi basın ambargosuyla hatırlanmıyor. O mektup o gece geldiğinde benim uykum kaçtı. Görevde değildim. Kahrımdan uyuyamadım dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...madim-6063633/
    İnternetde obamanın davutoğlunu çağırma şekli yazın bakın bakalım obama davutoğlunu nasıl çağırmış.Sonra bu adamlar kendilerini kurucu devlet adamlarımızla kıyaslıyorlar,yahu onlar japonlar gibi gerekirse harakiri yapabilecek adamlardı,boş işler.

Cumhuriyet yeni kurulmuş,bizim milli eğitim bakanı almanyaya gidiyor,trenden inecek bir bakıyor kendisini karşılamaya belediye başkanı gelmiş,trenden inmiyor,neden milli eğitim bakanı gelmedi diye diplomatik skandal çıkarıyor.Olay Atatürke intikal ediyor,o da inme trenden diyor,sonunda alman milli eğitim bakanı geliyor bizimki de trenden iniyor.O zamanlar para yokmuş ama devletmişiz.

Hayırlı cumalar panpalar . . .

tumblr_oeoe5riWFO1ujmvy2o1_640.jpg

Türkiye'nin bin 500 ton peynir ithal edeceği Venezuela'da, peynir fiyatları asgari ücreti geçti. Asgari ücretin 800 bin bolivar olduğu Güney Amerika ülkesinde peynirin fiyatı 1 milyon bolivara (Yaklaşık olarak 18 lira) çıktı.

Çalışmamak daha mantıklı Bizde de benim seçtiğim peynir asgari ücretle kıyaslayınca 39 kg kadar alınabiliyor. Ki bu yılbaşındaki fiyatlara göre neredeyse %40 daha az Neyse demekki venezuelle olmamıza daha var.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Türkiye'nin bin 500 ton peynir ithal edeceği Venezuela'da, peynir fiyatları asgari ücreti geçti. Asgari ücretin 800 bin bolivar olduğu Güney Amerika ülkesinde peynirin fiyatı 1 milyon bolivara (Yaklaşık olarak 18 lira) çıktı.

7. Hayırdır? başlıkta teknik bir arıza mı var?kaç saattir yazan olmamış..... dolares yükseliş eğilimini koruyor görünmekte;7,77 tl

Sayfa 244/1002 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •