Sayfa 96/170 İlkİlk ... 46869495969798106146 ... SonSon
Arama sonucu : 1360 madde; 761 - 768 arası.

Konu: MERIT - Merit Turizm

Sadece rtalb de emir iptali(ilk defa) ve A1 pay alım satım yasağı başka hep ky ayağına sıktı
     Alıntı Originally Posted by Susam Yazıyı Oku
    Hilal aynen öyle yukarıda yazdığım gibi SPK buzamana kadar küçük yatırımcıyı korumak için hiç bir karar almamıştır aksine zarar etiren kararlar almıştır kazı kazanmı oynuyoruz aslında bu konuyu spk ve bist mesaj atarak tepkimizi göstermemiz gerek.Şimdi bu kararla hisselerin çoğu dip yaptı küçük yatırımcıyı korudularmı böyle yoksa dediğiniz gibi cezayı bu sefer küçük yatırımcıya kesti spk bunlar benim şahsi düşüncelerim
    SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

2.  Alıntı Originally Posted by Enes SENCER Yazıyı Oku
    Eşleşmenin görünmesinden neden bu kadar korkuyorsunuz, herkes aldığı senedin ederini bilir. Burada yazılanların aksine borsa bir yatırım yeri ise elindeki senedin ederini bilen yatırımcı için değişen bir şey yok ederine gelene kadar alın tutun ederini geçince satın, kumar için gelmişseniz ise daha iyi işte iş tamamen şansınıza kaldı.
    Guzel demişsin hoş demişsin anacak sana şunu sorayım ederini bulacak hisse senin benim yada bizlerin ufak ufak alımları ilemi yükselecek.Baska bir konu e@itlik ilkesi.Belirli şartlardan dolayı bu piyasada olan şirkeere yatırım yapanın parası para degilmi.Senin mantıkla komple derinlik kapansın zaten hepsi ederini bulmayacakmı.Ne gereği var

3. Al işte arkadaşlar alınan bu karar hem küçük yatırımcıyı zarar etirdiği gibi korumak bi yana hemde bizleri tartışır hale getirdi demekki alınan bu kararlar doğru değil ben kendi adıma spk ya yazdım bu kararın kaldırılması için sizlerde yazar tepkinizi gösterirseniz düzeltebilirler belki pek umudum olmasada

4.  Alıntı Originally Posted by hilal66 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu yöntem aslında hisseye ceza için uygulanan bir yöntem değil miydi? Öyleyse adamlar toptan ceza kesmişler. Mesela SUMAS aldığı cezanın en büyük yıkımını dün yaşadı. Adamlar tabandan yaklaşık. 15 bin lot hisse aldılar dün. Bu gün Merit yine aynı hikaye, son iki eşleşmede toplam: 12 bin lot tabandan işlem gördü. Sormak lazım Atilla sen kimin adamısın. Şimdide manipülasyon sırası BİST'e mi geldi. Küçük yatırımcı üç beş kuruş para kazanacak onların bari ahını alma. Bu ne saçmalık ya böyle sistem mi olur. Dibi görünmeyen kör kuyu tavan taban arasında %20'lik marj alacaksın alamıyorsun satacaksın satamıyorsun. Elini uzatanın eli yanıyor. Üç beş para babasına sistemi teslim ettiniz. Allah bildiği gibi yapsın. İŞBİR'e bakın tavandaki hisse 129 lotla 325 lira eksi yazıyor.
    Hocam haklisin ceza isinde twtr da @SANTOR_ASLAN bir şikayet ve talebi var bu metni spk ve bist yonetiminede yolladim bakalım bi sonuc cevap cikacakmı bence sizlerde bir bakip yollayin derim.

Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Guzel demişsin hoş demişsin anacak sana şunu sorayım ederini bulacak hisse senin benim yada bizlerin ufak ufak alımları ilemi yükselecek. Baska bir konu e@itlik ilkesi.Belirli şartlardan dolayı bu piyasada olan şirkeere yatırım yapanın parası para degilmi. Senin mantıkla komple derinlik kapansın zaten hepsi ederini bulmayacakmı.Ne gereği var
    Borsada yatırım yapan bir kimse neden derinlik takip eder? Ve evet bence her şirket piyasa (spekülatör, şişman parmak ya da adı her neyse) sayesinde ederini mutlaka bulur. Piyasa er veya geç şirketi nadiren de olsa ederinde fiyatlar. Amacımız hisseye yatırımsa ne kademe ne derinlik ne de aracı kurum önemli değildir ama amacımız derinlikten yoksun bu sığ kağıtlarda en tepeden senetleri küçük yatırımcıya devredip spekülatörle birlikte köşeyi dönmekse evet şartlar eşit değil.Kimseye tavsiye vermek haddim değil ama Kıbrıs a işbu şirketin işlettiği kumarhaneler var orada şartların eşit olduğu oyunlar var onlarda şartlar kumarbazlar için daha iyi.
    Yukardaki beyanlarım yatırım tavsiyesi olmayıp, şahsi fikir, deneyim ve öngörüleri ihtiva eder.Herkese bol kazançlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Enes SENCER Yazıyı Oku
    Borsada yatırım yapan bir kimse neden derinlik takip eder? Ve evet bence her şirket piyasa (spekülatör, şişman parmak ya da adı her neyse) sayesinde ederini mutlaka bulur. Piyasa er veya geç şirketi nadiren de olsa ederinde fiyatlar. Amacımız hisseye yatırımsa ne kademe ne derinlik ne de aracı kurum önemli değildir ama amacımız derinlikten yoksun bu sığ kağıtlarda en tepeden senetleri küçük yatırımcıya devredip spekülatörle birlikte köşeyi dönmekse evet şartlar eşit değil.Kimseye tavsiye vermek haddim değil ama Kıbrıs a işbu şirketin işlettiği kumarhaneler var orada şartların eşit olduğu oyunlar var onlarda şartlar kumarbazlar için daha iyi.
    Aldığı hissenin 700 lotla taban olduğunu görmemek için olabilir mi acaba? Mesela SUMAS 12000 lot aynı fiyattan işlem görmüş sonraki eşleşmeye bir muhterem tabandan fiyat yazıp nereden eşleşirse satılsın demiş ve hisse taban olmuş. Neyini savundunuz bu tuzağın orasını anlamış değilim!

7. Resmen küçük yatırımcıya tuzak kurmuş bay Atilla!

8. BİST çocuk oyuncağı değil bizlerde körebe oyunu oynamıyoruz. Gözümü kaparım yakaladığımı ebe yaparım.

Sayfa 96/170 İlkİlk ... 46869495969798106146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •