Sayfa 258/1002 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Denizdeyiz abi ne yapalım çimiyoruz işte
    ...Bu ayın sonuna kadar devam.

İstanbulda bugün yaz sıcağı vardı.

SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Başlık suyu çekilmiş değirmene döndü, nerede bu ahali?
    İstanbul'un Esenyurt ilçesinde geçen cumartesi bir taksi durağı önünde çıkan silahlı kavgada Cengiz Dayanmaz, Yavuz Dayanmaz ve Sinan Öztürk öldü, dört kişi de yaralandı. Zanlılardan Zeytin Aksun da hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Aksun'un burada kadınlar için verilen pembe renkli nüfus cüzdanı kullandığı ortaya çıktı.

Doğduğunda ismi Zeytin olduğu için 'pembe' kimlik çıkartıldığı öğrenilen zanlının 48 yıl boyunca kimliğini değiştirmediği öğrenildi. Askerliğini yapmayan Zeytin Aksun'un iki çocuğu bulunduğu, çocukların da annesinin üzerine kayıtlı olduğu ortayı çıktı. Adliyeye sevk edilen Zeytin Aksun ile üç şüpheli tutuklanarak cezaevine kondu.

Buyurun yurdumdan insan manzaraları.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Neredeydi o 200 bin kişi yav. Korona başladığında ben burada yarı fiyatına muska sattığımı söyledim ama bir tane sipariş gelmedi.

Bu sayfada adabı muaşeret yok gardaşım. Arkadaşımız tükkan açmış , ayıp olmasın deyip bir tane sipariş veren olmadı.

Hepinizi ayrı ayrı kınıyorum.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Korona demişken Ressam Abi 'den bir haber geldi mi yoksa ben mi kaçırdım gelişmeleri?

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İstanbul'un Esenyurt ilçesinde geçen cumartesi bir taksi durağı önünde çıkan silahlı kavgada Cengiz Dayanmaz, Yavuz Dayanmaz ve Sinan Öztürk öldü, dört kişi de yaralandı. Zanlılardan Zeytin Aksun da hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Aksun'un burada kadınlar için verilen pembe renkli nüfus cüzdanı kullandığı ortaya çıktı.

Doğduğunda ismi Zeytin olduğu için 'pembe' kimlik çıkartıldığı öğrenilen zanlının 48 yıl boyunca kimliğini değiştirmediği öğrenildi. Askerliğini yapmayan Zeytin Aksun'un iki çocuğu bulunduğu, çocukların da annesinin üzerine kayıtlı olduğu ortayı çıktı. Adliyeye sevk edilen Zeytin Aksun ile üç şüpheli tutuklanarak cezaevine kondu.

Buyurun yurdumdan insan manzaraları.
    Askere gitmeme için yapılmış
    Tedavi yargı bitsin
    Yeni mavi kimliğiyle
    Doğru askere
    Gel tezkere
    Son düzenleme : Moruk; 04-10-2020 saat: 19:50.

7. Arkadaşlar sadece Avrupa Amerika değil Afrika bile bizi kıskanıyor.
    https://www.dunyaatlasi.com/afrikani...-ulkeleri/amp/

Sayfa 258/1002 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •