Adım adım moratoryuma gidiyoruz.!!!
türkiyenin cds puanı bu akşam itibari ile 514.13 baz puan
Bu puan batık denilen yunanistandan bile fazla.
12 ayda. bulunması gereken sıcak para 200 milyar dolar..!!!!
kasada olan net rezerv eksi ~60 milyar .!!!![]()
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Transfer sorularından bıktığını belirten Terim, "İsterlerse ekonominin kötü gidişatını da bana bağlayabilirler ancak ben G.Saraylı duruşumdan taviz vermeden mücadeleden vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı.
Lafa bak ekonomide kötü gidişatın olduğunu iddia ediyor.
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
iyi ben de bi gehanet atayım ya tutarsa.... yahu gaybı kimse bilemez ... babey-venge bi şeyler demiş , onu bugüne uydurmaya çalışıyorlar ... aynı şey lostra-namus için de geçerli ....
atıyorum kehaneti :
3 ülke birleşecek tek bir güç olacak , batının doğusunda ... okyanusun altından çıkacak yeni bilginin ışığı ile işte o zaman yabancı gelecek , dünyalı olmaya ... üç ülke yabancı dünyalının peşinde gidecek . bütün piramitler ağlarını örecek dünyaya , eksikler tamamlanınca ... al buyur yorumla
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri