Sayfa 259/1002 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sadece Avrupa Amerika değil Afrika bile bizi kıskanıyor.
    https://www.dunyaatlasi.com/afrikani...-ulkeleri/amp/
    Hızla morotoryuma gidiyoruz.!!
    En son 1958 Adnan Menderes dönemindeki gibi.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Adım adım moratoryuma gidiyoruz.!!!
    türkiyenin cds puanı bu akşam itibari ile 514.13 baz puan

Bu puan batık denilen yunanistandan bile fazla.

12 ayda. bulunması gereken sıcak para 200 milyar dolar..!!!!

kasada olan net rezerv eksi ~60 milyar .!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Sözde Varlık fonu kanalıyla
    THY borçlanma tahviline dış piyasada talep gelmemiş.!!
    Bunun anlayana anlamı çok büyük.!!
    Öncü gösterge.!!!
    2023 dolar beklentim.!!
    Resmî kur: 22- 25 TL
    Karaborsa: 35-45 TL aralıgı.!!
    Crash Tüm HIZIYLA otobanda.!!!!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Transfer sorularından bıktığını belirten Terim, "İsterlerse ekonominin kötü gidişatını da bana bağlayabilirler ancak ben G.Saraylı duruşumdan taviz vermeden mücadeleden vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Lafa bak ekonomide kötü gidişatın olduğunu iddia ediyor.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Transfer sorularından bıktığını belirten Terim, "İsterlerse ekonominin kötü gidişatını da bana bağlayabilirler ancak ben G.Saraylı duruşumdan taviz vermeden mücadeleden vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz abi. Demek ki var bir şeyler.

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz abi. Demek ki var bir şeyler.
    kiracısı falan varsa , bu dönem kiraları aksatan vermeyen olmuştur , oradan egonominin mortingen olduğuna uyanmıştır , ultra - özgüven ötesi abidesi ... ingilizce bilmeden canlı yayında basının karşısına çıkıp tarzanca konuşmak özgüven ötesi bi şey ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    2020 yılında (2021 de olabilir) Rus bir lider suikaste uğrayacak demiş ayrıca.
    Bunu not edelim. Bakalım ne olcak.

Aralık 2019 tarihli youtube videosu seyrettim BeyazTV de bi sunucu bir adamla babavanganın 2020 kehanetlerini konuşuyor. Trump ile ilgili olarak değişik hiç bilinmeyen bir hastalığa yakalanacağı, yataklara düşeceği, bir kulak hastalığı nedeniyle sağır kalacağı konuşuluyor. 2019 aralıkta covid ortada yok.
    Ben de çok inanmam bu tarz şeylere ama ilginç geldi .
    iyi ben de bi gehanet atayım ya tutarsa.... yahu gaybı kimse bilemez ... babey-venge bi şeyler demiş , onu bugüne uydurmaya çalışıyorlar ... aynı şey lostra-namus için de geçerli ....

atıyorum kehaneti :

3 ülke birleşecek tek bir güç olacak , batının doğusunda ... okyanusun altından çıkacak yeni bilginin ışığı ile işte o zaman yabancı gelecek , dünyalı olmaya ... üç ülke yabancı dünyalının peşinde gidecek . bütün piramitler ağlarını örecek dünyaya , eksikler tamamlanınca ... al buyur yorumla
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku

Yarın düzeltir 6s nin ekonomisini kast ettim der
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 259/1002 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •