Zirveden sembolik alışımızı yapalım hayırlısıyla [emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zirveden sembolik alışımızı yapalım hayırlısıyla [emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060]
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Türkiye çimento sektörünün en karlı şirketi olmaktan gurur duyuyoruz!
Sektörümüzde liderliğimizi sürdürdüğümüz 2019 yılında ülkemizin toplamda en büyük gri çimento ve klinker ihracatçısı olmanın yanı sıra, Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) “Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı†listesinde 402. sıradan 134. sıraya yükselerek, Türkiye’nin ihracatını en fazla artıran 4. firması olduk.
Ticari ve finansal hedeflerimize ulaşmamızla ilgili CEO’muz K. Gökhan Bozkurt’un basın açıklamasına, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://www.facebook.com/nuhgrup/
LİNK EKLENMİYOR:
İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
İyi akşamlar arkadaşlar gün sonu atabilecek varmı? Teşekkürler.
Ayrıca daha da çarpıcı olan, firmamızın 2019 yılında global deniz taşımasına konu (seaborne) yaklaşık 160 milyon tonluk uluslararası çimento/klinker ticaret miktarının yüzde 2 sini tek başına karşılamış olmasıdır”
Kamil gökhan bozkurt Nuh CEO
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
İş iş yapmaz adam iş yapar
ekip sağlam başarıları devam edecektir kısmetse
her bir lot çok değerli artık
çünkü sürdürülebilir 300 milyon tl kar sermayesi 150 milyon şirket için süper bir rakam
önemli olan bunun sürdülebilir olması idi
bizde öyle show yapan yöneticiler cicili bicili pazarlamacılar yok
şirkette israf yok kısaca
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
ceo gökanın açıklamaları da taktaya dikkat çekmedi...davulcumu tutalım...anasını satayım yok ki 10 milyonum alim götüreyim xxxlere..
İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
Ben artık sessizliğe büründüm, zamanında 6-8-10-12 lerden alacağımı fazlasıyla aldım, insanlarıda buradan elimden geldiğince bilinçlendirmeye çalıştım. Bu uğurda 13-14 liralardayken tweeter hesabı bile açtım borsa yatırımımın yarısı burada, hala ederinin çok altında diye, artık yazılacak fazla birşey kalmadı. Bundan sonra üzerine yatıp temettülerini alma vakti. O yüzden fiyat 20 olmuş, 30 olmuş, 50-100 olmuş artık pek önemi yok benim için, iyi temettü versin yeter. Satılacak mal yok bende.
Yer İmleri