Sayfa 720/999 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: Viop - XXV

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Yarın boşaltabilirim hepsini. 3.29 maliyeti var, beklenebilir ama borsalardan umudum yok orta vadede. Hisseden tamamen çekilip ilk kez tek ata oynayacağım. %100 döviz. Altın ve gümüş beklediğim rakamlara inerse %30 dolar, %20 Euro, %25 altın ve %25 gümüş portföyü yapmaya çalışacağım 3 ay içinde.
    Altın ve gümüşten bahsetmişken, iki konuda yazmak isterim.
    1) Sv Dostum KOÇ,'un kısa vadede 2300 ons/dolar tahminine katılmıyorum. Altın ve gümüşte önce ciddi bir realizasyon bekliyorum.
    2) Dün bir arkadaş (ismini hatırlamıyorum) altın ve gümüşün artık sürekli yükseleceğini yazmıştı, bu düşünceye de katılmıyorum. İndikatörler, bu yönde değil bence.
    Özelden bir grafik atacam jas.cevabını bekliyorum

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    10-15 bist 30 hissesi disinda buyuk ralli oldu gormedinmi ? 300-500 fk'lar 8-10 pddd'ler havada ucusuyor
    Sığ ve/veya sahipli hisselerde badem rallisi diyorum ben buna. Yakındır çökmeleri ve mal kitlemeleri. Uzun vadeli hamal sayısı çok artar diyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    borsanın .oku çıktı.

ihale alan kar açıklayan hisse alıyorsun zarar ediyorsun.
    kapısında kilit olan şirket kendini 10'a katlamış onu alayım diyorsun elinde kalıyor.
    paran erimiş tüm verilerin yalan işsizlik tavan borç batağındasın short açayım diyorsun bir yalan haber ile seni zarara uğratıyorlar.

temel teknik oyuncak olmuş.

borsa yalan dolan olmuş

2 gerçeği söyleyeyim diyorsun yalancıya yalancı hırsıza hırsız diyelim yani yok dine siyasete giriyorsun oluyor.

değerli forumdaşlar olmasa ne borsa ne ekonomi nede yalaka şaklabanlar için buraya girmem.
    Beni kurtardin ya vioptan.
    O güzellik yeter sana.[emoji847]

4. Büyük ralli bizim borsanın büyük rallisinin çapı belli.

Bu yıl için 1250-1300 bile çok iyi rakamlar. Oralara taşınırsa sert aşağı vereceklerini düşünüyorum.
    Şu an için Pozitif çıkış senaryosu halen devam ediyor.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    mesela nasıl bir ralli olacak.

kent şekerin lotunu 3 milyon tl ye almak için sırayamı geçicez.

ben acemiyimde.
    [emoji122][emoji122][emoji122][emoji23][emoji23][emoji23]
    Bankalar ile ralli deyince beni bir gülme tutuyor.... [emoji16]
    Şu kurla bile ticari açık veriyoruz, ihracat %4.8, ithalat %22 küsur artıyor. Sürekli döviz borcu katlanıyor, bankaların sorunlu kredileri ciddi boyutta ve biz banka rallisi bekliyoruz. Ne diyeyim, hayırlı işler.

ralli oluyormuş düşünsene tkuru hissesini alabilmek için ev beya araba satman gerekiyormuş

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ralli oluyormuş düşünsene tkuru hissesini alabilmek için ev beya araba satman gerekiyormuş
    Merak etmeye başladım, bu kuru gıda ve kent şekerleri altından mı oluyor diye [emoji41]

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Özelden bir grafik atacam jas.cevabını bekliyorum
    Bekliyorum KOÇ, incelemek isterim.

Sayfa 720/999 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •