Sayın cevahir yıllardır burada benzer konuyu tartışıyoruz.
Dediğim gibi ben her genel kurula katılıyorum ve her türlü sıkıştırıcı soruyu soruyorum. KAP yayınlanan Genel kurul tutanaklarını okursan görürsün. Bukadar oluşmuş dostluğumuza rağmen iki satırlık bir dilekçeyi kim verecek bakalım.
Genel kurul duyurusu yapıldığında ek te bir vekalet dikekçesi yayınlanıyor. mal senin , hesabında alan yok satan yok. Diyeceğin elimdeki şu kadar hisseyi genel kurulda temsile etmek üzere felancayı vekil tayin ettim. Diyecek. İş bukadar. Öyle avukata vs. Gerek yok. Deneyelim görelim. vekaletimi isteyen olursa ben katılmam veririm.
AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
Sn arpaci sn cevahir %10 mal 200 milyon da o toplanana kadar maliyet 200 milyonda kalir mi?
Sayın Melih Bey
İlk genel kurul da vekaleti sizin üzerinizde toplanmak üzere burada bir hareket başlatalım.
Ve gerçek gücümüzü görelim.
İtimat sorunu zaten yok.
Çünkü artık hukuki yolları hepimiz biliyoruz.
Tecrübeli biri ve Fiili katılan olarak ilk temsili size yaptıralım.
Nihayetinde gk ya katılacak bir vekalet
vereceğiz.
Sonrasında güçlü olursak temsil gücü yüksek birini aramızdan veya birini bularak devamlı olarak ky adına yaparız.
Dikkat ettiniz ise hiç yorum yazmayanlar burada belirmeye başladı
Sadece bu hareket bile elimizdekilerin gerçek değere ulaşmasında yardımcı olacaktır.
Maksat var olan olabilecek üzerinden birlik olmak
Bizim maksadımız az kişi çoğa sahip olmak değil
Olan ile güçlü olmak kazanımı sürekli kılmak
Ve yönetim nimetlerinden faydalanmak
bilgi akışını reel yapmak.
Fiili karı 200 milyon olan şirketin karından hakkı ile nemalanmak
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz bu yazdıklarını gördük,biliyoruz.
diğer dediklerininde neden olmasın diyebiliyoruz.
Ben bir kıvılcımın dahi sadece sarkuysanda değil tüm hisselerde ky nin bilinçlenmesinin önünü açacağna inanıyorum.
Ve o az baskı ile bile o spek dediklerimizin rahat hareket edemeyeceklerini göstermiş oluruz.inşaallah
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GK tarihi ne zaman arkadaşlar
Yer İmleri