Sayfa 142/330 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 2634 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: SARKY - Sarkuysan

1.  Alıntı Originally Posted by cevahirr Yazıyı Oku
    Sayın Melih bey

Yıllardır sizinle burada bir hukukumuz var.

Ben ve siz burada hissenin ucuz kaldığı yönünde yazılar yazdığımızda ( yorumlara katılan olmamasına rağmen) alım yönünde bir hareketlenme in olduğuna şahitlik edebiliyoruz.

Ben yeni bir çıta hedefi koydum.

Şirket olması gereken değerinin
    piyasa değeri = ciro
    Gibi bir hedefleme ile 30-35 TL gibi bir rakamları belirtdim.

Burada ,tweeter ve internet sitelerinde binlerce kişi bu yorumları okuyup yorum yazmasa dahi taraf olup hareket edebilmektedir.

Ki bu günkü canlanmanın da bu beyanda olduğunu tahmin ediyorum

Son baskılama ile 10 bin hisse ile 7.30 kapatacak hisse 7.14 kapatmıştır.

Yine yarın için kendine aşağıdan alma gibi bir düşünceye kapılmış görünmekte bile olsa hareket bu günki gibi ivmelenerek devam edeceğine kanaatim vardır.

Bizim dediğiniz rakamlarda dahi ky ye çok büyük öncü olabileceğimizi tahmin etmekteyim.

Bunun içinde birlikte hareket edebilir miyiz yollarını aramaktayım

Az az ile çok olur

Çayçı kaç yıldır burada 86 yılından beri mi

Biz birlik olursak az zamanda çok hızlı yol alabiliriz diye düşünüyorum

Telekkürler

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    size katılıyor ve destekliyorum Sn Cevahir bey, gereken ne ise yapalım.

2. Sayın cevahir yıllardır burada benzer konuyu tartışıyoruz.
    Dediğim gibi ben her genel kurula katılıyorum ve her türlü sıkıştırıcı soruyu soruyorum. KAP yayınlanan Genel kurul tutanaklarını okursan görürsün. Bukadar oluşmuş dostluğumuza rağmen iki satırlık bir dilekçeyi kim verecek bakalım.
    Genel kurul duyurusu yapıldığında ek te bir vekalet dikekçesi yayınlanıyor. mal senin , hesabında alan yok satan yok. Diyeceğin elimdeki şu kadar hisseyi genel kurulda temsile etmek üzere felancayı vekil tayin ettim. Diyecek. İş bukadar. Öyle avukata vs. Gerek yok. Deneyelim görelim. vekaletimi isteyen olursa ben katılmam veririm.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

3. Sn arpaci sn cevahir %10 mal 200 milyon da o toplanana kadar maliyet 200 milyonda kalir mi?

4.  Alıntı Originally Posted by mmyasar69 Yazıyı Oku
    Sn arpaci sn cevahir %10 mal 200 milyon da o toplanana kadar maliyet 200 milyonda kalir mi?
    Zarrab %1.5 aldığında %100 artmıştı. %10 almak Mümkün değil ama velev ki alabilelim en az 10 kat fiyat artar.
    Kurucu 100 ortağın mirasçıları fiyata bakmaz temettüyü alıp yerler. Belki sonrada hissedar olan Kilimci ya da Çaycı satıp kaçar...
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

5.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Sayın cevahir yıllardır burada benzer konuyu tartışıyoruz.
    Dediğim gibi ben her genel kurula katılıyorum ve her türlü sıkıştırıcı soruyu soruyorum. KAP yayınlanan Genel kurul tutanaklarını okursan görürsün. Bukadar oluşmuş dostluğumuza rağmen iki satırlık bir dilekçeyi kim verecek bakalım.
    Genel kurul duyurusu yapıldığında ek te bir vekalet dikekçesi yayınlanıyor. mal senin , hesabında alan yok satan yok. Diyeceğin elimdeki şu kadar hisseyi genel kurulda temsile etmek üzere felancayı vekil tayin ettim. Diyecek. İş bukadar. Öyle avukata vs. Gerek yok. Deneyelim görelim. vekaletimi isteyen olursa ben katılmam veririm.
    Sayın Melih Bey

İlk genel kurul da vekaleti sizin üzerinizde toplanmak üzere burada bir hareket başlatalım.

Ve gerçek gücümüzü görelim.

İtimat sorunu zaten yok.

Çünkü artık hukuki yolları hepimiz biliyoruz.

Tecrübeli biri ve Fiili katılan olarak ilk temsili size yaptıralım.

Nihayetinde gk ya katılacak bir vekalet
    vereceğiz.

Sonrasında güçlü olursak temsil gücü yüksek birini aramızdan veya birini bularak devamlı olarak ky adına yaparız.

Dikkat ettiniz ise hiç yorum yazmayanlar burada belirmeye başladı

Sadece bu hareket bile elimizdekilerin gerçek değere ulaşmasında yardımcı olacaktır.

Maksat var olan olabilecek üzerinden birlik olmak

Bizim maksadımız az kişi çoğa sahip olmak değil

Olan ile güçlü olmak kazanımı sürekli kılmak

Ve yönetim nimetlerinden faydalanmak
    bilgi akışını reel yapmak.

Fiili karı 200 milyon olan şirketin karından hakkı ile nemalanmak

6.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Zarrab %1.5 aldığında %100 artmıştı. %10 almak Mümkün değil ama velev ki alabilelim en az 10 kat fiyat artar.
    Kurucu 100 ortağın mirasçıları fiyata bakmaz temettüyü alıp yerler. Belki sonrada hissedar olan Kilimci ya da Çaycı satıp kaçar...
    Biz bu yazdıklarını gördük,biliyoruz.
    diğer dediklerininde neden olmasın diyebiliyoruz.

Ben bir kıvılcımın dahi sadece sarkuysanda değil tüm hisselerde ky nin bilinçlenmesinin önünü açacağna inanıyorum.

Ve o az baskı ile bile o spek dediklerimizin rahat hareket edemeyeceklerini göstermiş oluruz.inşaallah

7. GK tarihi ne zaman arkadaşlar

8.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    GK tarihi ne zaman arkadaşlar
    Genelde Mart ayında
    Ancak pandemi durumu ne getirir bilmiyoruz.
    Yinede biz Güçlenmeye güç toplamaya devam ediyoruz
    Herkese Teşekkürler..

Sayfa 142/330 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •